Osvježavajuće vodice za lice i tijelo su sve što nam treba na plaži

Osvježavajuće vodice za lice i tijelo su
sve što nam treba na plaži

Tijekom ljetnih mjeseci koža traži dodatnu njegu i hidrataciju, a vodice za lice i tijelo idealan su odgovor jer smanjuju osjećaj neugode, smiruju iritacije, štite epidermis od vanjskih štetnih utjecaja i ubrzavaju staničnu obnovu.

Početak i osnova njege svakog tipa kože, bez obzira na životnu dob, jest hidratacija, a osobito pogodne za hidrataciju ljeti su vodice za lice i tijelo. Tijekom ljetnih mjeseci koža traži dodatnu njegu i hidrataciju, a vodice za lice idealan su odgovor jer smanjuju osjećaj neugode, smiruju iritacije, štite epidermis od vanjskih štetnih utjecaja i ubrzavaju staničnu obnovu. Danas ih nalazimo u sve više oblika:

  • kao dobro nam poznate termalne vode u spreju koje kožu, pa i najosjetljiviju, štite od isušivanja
  • kao mirisne vodice za hidrataciju i zaštitu kože od prijevremenog starenja i od oksidativnog stresa uzrokovanog vanjskim utjecajima
  • kao beauty eliksire za umornu kožu i kožu bez sjaja koji tonificiraju i ojačavaju
  • kao sprejeve za lice s hijaluronskom kiselinom i gluko-glicerolom koji pruža trenutnu i dugotrajnu hidrataciju
  • kao sprejeve sa SPF faktorom za zaštitu od UV-zračenja i atmosferskih onečišćenja

Uz to što se prvotnoj verziji ove njege – termalnoj vodi, danas dodaju i drugi sastojci kojima se obogaćuje njihov učinak, dodatna prednost vodica za lice je i što odlično fiksiraju šminku – nanose se nakon podloge, a prije pudera.

Učitati još
Zatvori