Victoria Beckham predstavila savršene nude nijanse za definirane usne

Victoria Beckham predstavila savršene
nude nijanse za definirane usne

Victoria Beckham Beauty
@victoriabeckhambeauty

Nakon što je prije nekoliko tjedana predstavila make up liniju proizvoda za oči i time u potpunosti osvojila beauty ljubiteljice, sredina listopada donijela je nešto novo – naime, dizajnerica se sad okrenula na make up proizvode za usne te svojoj kolekciji dodala olovku za usne i sjajilo za usne. Cijela kolekcija napravljena je na način da se brzo i jednostavno može stvoriti savršen make up, bez obzira na to radi li se o svakodnevnim ili formalnijim prigodama. Na reviji za proljeće/ljeto 2020 najavila je da su upravo proizvodi za usne idući na redu, a kolekcija donosi sve što je potrebno za stvaranje savršenog nude looka na usnama, što je ujedno i jedan od zaštitnih znakova make upa Victorije Beckham.

Kolekcija sadrži dva proizvoda – vodootporni Lip Definer koji dolazi šest različitih nijansi i Bitten Lip Tint koji dolazi u jednoj, univerzalnoj boji. Proizvodi su zamišljeni kao komplet koji vodi do punijih, definiranijih i sjajnijih usana. Lip Tint ima gel-teksturu s hijaluronom koji će naglasiti i zagladiti usne, a Victoria Beckham zamislila ga je kao sastavni dio svakodnevnog make upa, bez obzira na to radi li se o dnevnom ili večernjem izdanju.

Kolekcija inspirirana njezinim make up lookom

Victoria Beckham Beauty
@victoriabeckhambeauty

Victoria Beckham rekla je da je svjesna da su smokey eyes i nude usne njezin zašitni znak kad je riječ o make up looku te je dodala da je provela jako puno vremena na stolcu za šminkanje dok nije pronašla onaj idealan, savršen nude ruž za usne. Prilikom osmišljavanja nijansi, znala je točno što želi postići, a nijanse sa svojim hidratizirajućim formulama odgovaraju različitim tipovima kože. Dizajnerica je rekla da voli moć koju ruž posjeduje pa može u trenutku transformirati svaki look, a velika je obožavateljica nude ruževa koji omogućuju da se osoba osjeća odlično i izgleda odlično! Objasnila je i zašto se odlučila baš za ova dva proizvoda:

Nisam velika obožavateljca balzama za usne. Imam osjećaj da kad se olovka za usne ili ruž stave na suhe usne, da traju mnogo duže, nego kad se ispod nalazi i balzam. Formulacija i tekstura s mi jako bitne i zato smatram da je važno da proizvod sadrži sastojke koji će hraniti usne tijekom cijelog dana. A nude nijanse sam odabrala jer sam tijekom godina naučila da dobro odabrana nijansa može napraviti da usne izgledaju punije.

Cijena lip tinta je 34 dolara, dok je za olovke za usne potrebno izdvojiti 24 dolara, a dostupni su na web shopu Victoria Beckham Beauty.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori