Do savršenih obrva moguće je doći uz četiri nova ključna proizvoda

Do savršenih obrva moguće je doći uz
četiri nova ključna proizvoda

Ako nemate savršeni alat ili tehniku, svakodnevno definiranje, popunjavanje i naglašavanje obrva može se činiti kao vrlo zahtjevan i nespretan posao, nakon kojeg ostajete i s ne toliko dojmljivim rezultatima. A opet, make up bez naglašenih obrva, bilo dnevni ili večernji, čini se nedovršen.

Uzimajući u obzir kako su upravo obrve te koje predstavljaju okvir lica i da svojom definicijom uljepšavaju svaki make up look, poznati beauty brend Urban Decay odlučio se na lansiranje cijele jedne make up kolekcije posvećene isključivo obrvama. Urban Decay u prošlosti se proslavio svojim paletama i maskarama, za besprijekorno našminkane oči, a sada je tu i Street Style Brow kolekcija koja do savršenstva dovodi naše obrve.

Double Down Brow

Kolekcija u prodaju u odabrane Urban Decay trgovine dolazi 15. siječnja, a njeno globalno lansiranje očekuje se kroz veljaču i ožujak. Street Style Brow linija uključuje četiri ključna proizvoda za, kako navodi Urban Decay, obrve s kojima ste se oduvijek željele roditi. Double Down Brown je prvi proizvod iz kolekcije, duo sjenila koji na prvu ima formulu kreme/voska, da bi nakon nanošenja poprimio puderastu teksturu. Dostupan je u 7 nijansi, koristi se za definiciju, popunjavanje i fiksiranje obrva, te je vodootporne kvalitete zbog čega na obrvama traje do 16 sati.

Brow Blade

Brow Blade je 2 u 1 proizvod za obrve iz Urban Decayja, koji je poput tetovaže za obrve, a imitira efekt microbladinga. Precizan je i u nekoliko poteza stvara definirane obrve savršenog luka. Počinje se s onom stranom na kojoj je vodootporna olovka, kako bi se oblikovale i sjenčale obrve te popunile eventualne rupe, a zatim se s drugom stranom, s microblade tintom, dodaje dimenzija obrvama te se stvara privremeni učinak microbladinga.

Brow Endowed

Brow Endowed je još jedan 2 u 1 heroj za obrve, koji daje volumen obrvama i fiksira njihov idealan oblik u dva jednostavna koraka; primer s jedne strane podiže obrve i daje im na volumenu, dok tonirana krema s druge strane popunjava obrve i oblikuje ih. Ovaj alat idealan je za blagu definiciju obrvu, kada ne želite preintenzivne rezultate, no efekt mu je svejedno postojan do 24 sata; čak i nakon vježbanja.

Brow Finish

Naposljetku, tu je i Brow Finish, vodootporni gel za obrve, koji ih pomaže ukrotiti i fiksirati, a ima učinak All Nighter Setting Sprayja na lice, samo u ovom slučaju na obrve. Još više detalja o novoj kolekciji koja nam stiže provjerite na web stranici brenda Urban Decay.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori