Uoma Beauty puder u prahu jednostavno morate uvrstiti u svoju kozmetičku torbicu
Uoma Beauty puder u prahu jednostavno morate uvrstiti u svoju kozmetičku torbicu

Uoma Beauty puder u prahu jednostavno morate uvrstiti u svoju kozmetičku torbicu

Opće je poznato da dugotrajnost naše šminke ovisi o proizvodima koje koristimo. Naime, da bi nam baza ostala postojana cijeli dan izrazito je bitno pripremiti kožu omiljenim skincare proizvodima među kojima je neizostavna hidratantna krema. Nakon skincare proizvoda poželjno je koristiti primer koji osigurava postojanost make upa, a zatim slijedi vaš omiljeni puder i korektor. Zadnji korak koji će setirati vašu cijelu bazu je puder u prahu. On može biti mineralni, transparentni i puder za fiksiranje, a koristi se ovisno o tipu kože. Puder u prahu zaokružit će cijelu priču i osigurati da vaša šminka ostane postojana cijeli dan i noć.

Iako bi svaka djevojka trebala posjedovati puder u prahu, kod njih postoji jedna velika mana – nepraktični su za korištenje. Puder u prahu najčešće dolazi u maloj posudici koja na samom vrhu ima par rupica kroz koje proizvod izlazi. S obzirom na to da se radi o proizvodu koji dolazi u formi praha jasno je da će korištenje ovog proizvoda biti nepraktično. Uz to, često nam se zna dogoditi da nam se u kozmetičkoj torbi otvori puder u prahu i onda jednostavno nastane katastrofa.

Puder u prahu koji je zapravo vrlo praktičan za korištenje

Pronašli smo jedan puder u prahu koji je zbog svoje inovativne tehnologije izrazito praktičan za korištenje. Uoma Beauty relativno je novi brend na tržištu, ali njihovi proizvodi jedni su od onih koji će osvojiti svaku konkurenciju, a jedan od proizvoda koji je nas oduševio je Uoma Trippin Smooth Powder. Dolazi u četiri različite nijanse, a pomoću inovativne tehnologije sami dozirate proizvod. Naime, Uoma puder u pravu dolazi u okrugloj posudici s rupom u sredini. Vi sami određujete dozu proizvoda tako da lagano ‘odškrinete’ posudicu, a proizvod vam izađe u sredini. Ovime se sprječava bilo kakvo dodatno trošenje proizvoda, a pri svakom korištenju zagarantirana vam je čista kozmetička torbica. Uoma Beauty proizvode možete kupiti na Beauty Bay web stranici, a nadamo se da će vas oduševiti jednako kao i nas.

Foto: Instagram, Uoma Beauty

Učitati još
Zatvori