Chanel je danas u Zagrebu održao predivan Rouge Coco Bloom event

Chanel je danas u Zagrebu održao
predivan Rouge Coco Bloom event

Rouge Coco Bloom jedno je od najvećih ovosezonskih lansiranja poznate kuće Chanel Beauty, koja nas je odlučila oduševiti i razmaziti svojim novim ruževima za usne. I to zasigurno ne bilo kakvim, jer ova Rouge Coco Bloom linija donosi inovaciju u svijet ruževa, spajajući najbolje karakteristike klasičnog ruža za usne s onima klasičnog sjajila za usne. Tako se u istom proizvodu isprepliću bogatstvo pigmenata boje na usnama i visoki sjaj koji vizualno čini usne voluminoznijima.

Intenzivan, dugotrajan na usnama i s ‘plumping’ efektom, Chanel Rouge Coco Bloom je savršeni ruž za proljeće i ljeto 2021. Dok ga nosite (a brend obećava da na usnama traje do čak 8 sati), formula cijelo vrijeme hidratizira usne i štiti ih od isušivanja.

Ovaj novi ruž dostupan je u prodaji u 20 predivnih nijansi, a zaštitno lice mu je ambasadorica Chanela Lily-Rose Depp. Već je dostupan i u našim parfumerijama, po cijeni od 326 kuna.

Predstavljanje novog ruža u Zagrebu

Rouge Coco Bloom danas je dobio i svoju zagrebačku premijeru, na jednom od najljepših evenata u gradu. Elegantan, minimalistički interijer Galerije Kranjčar na Kaptolu poslužio je kao idealna kulisa za predstavljanje ruža, a male i intimne grupe uzvanika s ovim je novitetom osobno upoznala Chanelova make up artistica Simona Antonović.

Iva Radić
Simona Antonović i Iva Radić

Foto: Journal, Chanel Beauty

Učitati još
Zatvori