Krema za lice koja će zamijeniti sve vaše trenutne favorite jer djeluje poput čarolije

Krema za lice koja će zamijeniti sve vaše trenutne favorite jer djeluje poput čarolije

Čak i pored tisuće proizvoda s retinolom na tržištu, još uvijek je izazov pronaći onaj koji odgovara potrebama naše kože. Neki su previše jaki i izazivaju iritacije, a drugi zapravo ne pružaju nikakve vidljive rezultate. Ipak, postoji jedna hidratantna krema s retinolom koju kupci ne mogu prestati hvaliti, a uz to što djeluje poput čarolije, ona je i povoljna. Radi se o TruSkin hidratantnoj kremi koja je prožeta retinolom kako bi se ublažili znakovi starenja, akne i druge nesavršenosti na koži. 

TruSkin krema pored retinola sadrži i brojne hidratantne sastojke

Za one koji možda još nisu upoznati s retinolom, to je derivat vitamina A i pripada skupini poznatoj kao retinoidi. Retinoli imaju čudesne prednosti – smanjuju fine linije, bore, hiperpigmentaciju i akne. Osim retinola, TruSkin krema sadrži i hidratantne sastojke kao što su hijaluronska kiselina i niacinamid kako bi hidratizirali kožu i spriječili bilo kakvu iritaciju i suhoću koju retinol može uzrokovati. Povremeno, kada počnete koristiti retinol, možete osjetiti crvenilo i osjetljivost, ali nemojte paničariti jer je to prilično uobičajeno. Ipak, trudnice i dojilje bi trebale izbjegavati sastojke poput retinola jer se njima ne preporučuje njegovo korištenje.

Beauty entuzijastice obožavaju TruSkin hidratantnu kremu s retinolom i kažu da je “must-have” za svačiju skincare rutinu. Ističu da je TruSkin lagana, glatka i profinjena hidratantna krema koja se lako upija u kožu, a kada ju redovito koristite, tada ćete dobiti najbolji učinak. Za nekoliko tjedana pore nestaju, koža poprima mladolik izgled, a ten je ujednačeniji i blistaviji no ikad prije. Drugi tvrde da im je TruSkin krema smanjila bore, posebno one duboke oko očiju, a razlika je bila vidljiva već nakon tri tjedna korištenja. Još jedan benefit korištenja kreme s retinolom je suzbijanje akni koje bez problema stavlja pod kontrolu. Mnogi tvrde da im koža izgleda prekrasno već 10 dana nakon korištenja ovog proizvoda.

Ako i vi želite isprobati TruSkin Retinol hidratantnu kremu, možete ju nabaviti ovdje.

Foto: Instagram, iHerb

Učitati još
Zatvori