Brzinski trik s vazelinom koji će produžiti trajanje baš svakog parfema
Brzinski trik s vazelinom koji će produžiti trajanje baš svakog parfema

Brzinski trik s vazelinom koji će
produžiti trajanje baš svakog parfema

Dugotrajnost parfema uvijek je bila upitna stvar. Ako ga nanesemo malo događa se da ga vrlo brzo više niko ne osjeća, dok se s druge strane s bontonom kosi da iz kuće izlazimo prenamirisani i da se ljudi oko nas guše jer je naš parfem prejak.

Znamo koje točke najbolje absorbiraju mirise, pratimo savjete i nanosimo parfem direktno na njih, međutim – miris i dalje uspjeva ispariti. Na scenu sada stupa viralni trik s vazelinom koji pojačava dugotrajnost mirisa na našoj koži. Jednostavno je.

Trik s vazelinom za pojačanu dugotrajnost

Sigurni smo da znate za razne benefite vazelina, te da ga već imate u svojoj kućnoj ljekarni ili na beauty polici. Za ovaj hack trebat će vam travel pakiranje koje je idealno za nošenje u torbi, a ovako ostavljate i mjesta u svom neseseru za putovanja. Naime, ovaj improvizirani mini parfem stane baš svuda i pokriva vam zalihe za ostanak i do mjesec dana.

Naime, tehnika je sljedeća – u posudu s vrelom vodom ubacite mini pakiranje vazelina i kada se smekša u nju 7 do 10 puta špricnite svoj omiljeni parfem. Na kraju, dok je masa još u polutekućem stanju promiješajte je i ostavite na hladnom mjestu kako bi se ponovo ukrutila. Možete je i na kratko staviti u hladnjak ako vam se ne da dugo čekati da isprobate finalni proizvod. Vazelin ne masti kožu, brzo se upija, a verzija koja miriše na vaš omiljeni parfem ostat će na koži cijeli dan.

Učitati još
Zatvori