Ovaj posvjetljujući korektor u svijetu se proda svakih 10 sekundi

Kad se radi o holivudskim beauty favoritima, postoji nekoliko proizvoda kojima se slavne osobe uvijek vraćaju. No, čini se da nijedan make up proizvod nije stekao toliku popularnost kao Yves Saint Laurent highlighting olovka i korektor u jednom – Touche Éclat. Svi, od Meghan Markle, Victorije Beckham do Zoë Kravitz, ističu da je Touche Éclat highlighting korektor neophodan u njihovoj make up rutini. Ne čudi što se i Kaia Gerber pridružila tom popularnom mišljenju i iskazala svoju ljubav prema proizvodu. Nazvala ga je svojim omiljenim kozmetičkim proizvodom svih vremena.

Uz Touche Éclat možete odraditi svoj „beauty sleep“ jednim potezom

Ovaj highlighting korektor je toliko lagan da, kad se jednom nanese, nemate osjećaj da ste se našminkale, a razlika je itekako vidljiva. Touche Éclat je odličan i za one dane kad vam se možda ne da šminkati jer ćete uz njega izgledati svježije, ali bez puno truda i uloženog vremena. Možete ga primijeniti na bilo koje problematično područje jednostavnim klikom na olovku, povlačenjem kistića i utapkavanjem formule u kožu. Njegova dugotrajna formula sadrži i skincare sastojke koji pružaju brojne benefite vašoj koži, poput hijaluronske kiseline, antioksidansa i ekstrakta marokanskog nevena koji djeluju zajedno kako bi odmah posvijetlili i ujednačili izgled kože. Meghan Markle rekla je da se ovaj korektor toliko dobro stapa s kožom da ćete čak i nakon 17-satnog radnog dana i dalje izgledati blistavo.

Ovaj magični highlighting korektor lansiran je 1992. godine, a otad je brend kreirao još jednu njegovu verziju s visokim prekrivanjem kako biste mogli birati prema svom ukusu. Sposobnost Touche Éclata da suptilno oblikuje i naglasi strukturu lica, zamagli nedostatke i kreira sjaj koji djeluje kao da dolazi iznutra toliko je impresivna da se jedno pakiranje ovog korektora u svijetu proda svakih 10 sekundi.

Yves Saint Laurent Touche Éclat je poput imaginarnog kista kojim ćete naglasiti crte lica i pružiti mu prirodni sjaj bez nepoželjnog šljokičastog efekta. Kreiran je za suzbijanje i prirodno posvjetljivanje tamnijih područja na licu. Stoga od sada možete odraditi svoj „beauty sleep“ jednim potezom, svih sedam dana u tjednu. U nastavku možete naći uputu brenda vezano uz to gdje je sve preporučljivo nanijeti Touche Éclat za najblistaviji no make up make up look:

Yves Saint Laurent Touche Éclat 1

Yves Saint Laurent Touche Éclat možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram, YSL

0