Illamasqua ima make up kolekciju posvećenu Amy Winehouse i dali su joj znakovito ime
Illamasqua ima make up kolekciju posvećenu Amy Winehouse i dali su joj znakovito ime

Illamasqua ima make up kolekciju posvećenu Amy Winehouse i dali su joj znakovito ime

Nekako ispod radara prošlo je lansiranje nove Illamasqua make up kolekcije posvećene prerano preminuloj pjevačici Amy Winehouse. Kolekcija je napravljena povodom njezinog rođendana, naime, ove godine napunila bi 39 godina. Illamasqua je kolekciji dala i znakovito ime – Camden Collection, po londonskom naselju u kojem je Winehouse živjela.

Kolekcija se sastoji od sedam proizvoda koji su inspirirani načinom na koji se šminkala Amy Winehouse, koji je s godinama postao njezin zaštitni znak. Ako slučajno niste upoznati s njezinim lookovima, pjevačica je bila poznata po golemim ‘košnica’ frizurama i debelom crnom tušu čiji krajevi su gotovo doticali njezine obrve. Camden Collection sadržava mat ruž, lip tint, tuš, olovku za obrve, paletu s bronzerom i rumenilom i dva laka za nokte.

U skladu za zaštitnim znakom Amy Winehouse, kolekcija je koncentriran na tri boje – crnu, crvenu i rozu. Proizvodi za usne i nokte dolaze u nijansama ‘Amy Black’ i ‘Amy Red’. Lip Tint i Nail Tint, koji ostavljaju nešto prozirniji sloj, dolaze u nijansi Amy Black. Možete ih koristiti same ili nanijeti preko drugog ruža ili laka za nokte.

Što sadrži Illamasqua Amy Winehouse?

Mat ruž i mat lak za nokte, pak, dolaze u nijansi Amy Red. Ipak, ruž više naginje ka koraljnoj nijansi, dok je lak bliži onoj pravoj crvenoj. Za oči je tu crni tuš u nijansi ‘No, No, No’, a za obrve stiže olovka u nijansi ‘Soundcheck’. Naposljetku tu je i paleta s rumenilom i bronzerom. Rumenilo je koraljne nijanse i zove se ‘Shirley’, a bronzer je ‘Baxter’.

Ova oda Amy Winehouse nastavlja se i na pakiranju koje je mat crno. Na njemu su, pak, sjajnom crnom nijansom utisnute njezine tetovaže, po kojima je također bila poznata. Dio prihoda od prodaje ovih proizvoda ići će fondaciji Amy Winehouse koja pomaže mladima s njihovim mentalnim i emocionalnim stanjem. Cijena proizvoda kreće se od 16 do 45 dolara i može se naručiti na web shopu.

FOTO: Profimedia

Učitati još
Zatvori