Skidanje make upa postaje još draža rutina uz ovaj novi proizvod drogerijske cijene

Skidanje make upa postaje još draža rutina uz ovaj novi proizvod drogerijske cijene

Skidanje make upa navečer prije spavanja ponekad se čini kao prava gnjavaža. Pogotovo nakon užurbanog radnog dana na kraju kojeg samo želimo leći u krevet i zaspati. No, baš poput pranja zubi, svjesno i podsvjesno osjećamo se loše ako preskočimo taj korak. Jer znamo da make up na licu, pomiješan s nečistoćom nakupljenom tijekom dana i izlučenim sebumom, do jutra može izazvati pravu malo katastrofu na koži. Kako bi ova beauty rutina ipak bila jednostavnije iskustvo za koje ćemo skupiti to malo motivacije što nam je potrebno kako bi oslobodili kožu prljavštine i propisno ju njegovali, beauty brendovi u posljednje su vrijeme razigrali svoje kolekcije čistača za lice. Nedavno smo vam pisali o NIVEA kolekciji novih micelarnih proizvoda koji neodoljivo mirišu na ružinu vodicu, a uz to i čiste vodootporni make up s lica, a i spominjali smo i neke ranije otkrivene favorite u koje se također pouzdamo kada je riječ o uklanjanju make upa. Priču dalje nastavlja poznati beauty brend The Ordinary, koji je ovih dana predstavio svoj prvi u povijesti čistač za lice i u kratkom roku izazvao ‘hype’ na društvenim mrežama.

The Ordinary proizvodi postali su poznati po svojim kvalitetnim sastojcima u visokim koncentracijama, ali i pristupačnim cijenama, a istog principa koji spaja kvalitetu i pristupačnost menadžment brenda držao se i u ovom slučaju.

Novi proizvod i prvi The Ordinary čistač zove se Squalane Cleanser i sadrži jedan od trenutno najpopularnijih kozmetičkih sastojaka o kojem smo vam nedavno pisali – skvalan. Ovaj čistač ne sadrži sapun i nekomedogen je, kako bi sačuvao integritet epidermalnih lipida, ostavljajući svaku kožu čistom, njegovanom i mekom. Skvalan i drugi nježni esteri u ovoj formuli hvataju i otapaju make up i nečistoće na koži (čak i vodootpornu maskaru), mičući ih istovremeno s površine kože. Pri korištenju, čistač je na početku poput balzama, da bi se u kontaktu s rukama pretvorio u uljnu formulu, a u daljnjem kontaktu s vodom u nešto nalik mlijeku za čišćenje. Jednostavno nanesete malu količinu na ruke, protrljate proizvod između prstiju da bi se pretvorio u ulje i nježno umasirate u kožu, naposljetku ispirući.

50 militara proizvoda možda zvuči malo, no iz The Ordinaryja garantiraju da će vam za čišćenje cijelog lica trebati vrlo mala količina. ⁣⁣Cijena? 5.50 funti.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori