Ovaj prsten postao je Instagram beauty senzacija – evo zašto

Ovaj prsten postao je Instagram beauty
senzacija – evo zašto

Možda ste već naletjeli na ovaj divni zlatni prsten ovalnog oblika na svom Instagram feedu. Isprva vam se može činiti da je to samo još jedan prsten kojemu je jedina svrha to da služi kao modni dodatak. No, on je mnogo više od toga. Dizajnerica prstena je Betina Goldstein, jedna od najpoznatijih nail artistica na svijetu. Ona ga je kreirala posebno za to kako bismo ga mogli koristiti kao mini make up i nail art paletu.

Htjela je stvoriti nešto što je posebno dizajnirano za potrebe nail artista i vizažista, ali da još uvijek izgleda lijepo i kad se nosi sam za sebe. Tako se The Artist Palette Ring pridružio ponudi njezinog luksuznog brenda Doublemoss Arte i postao Instagram senzacija unutar samo nekoliko dana od lansiranja. Izrađen je lokalno u Los Angelesu od čvrstog mesinga. Ravne je površine s dva svojevrsna ‘bunara’. U njih možete staviti lak za nokte, ljepilo za trepavice ili razne pigmente za oči i usne, štogod vam je u nekom trenutku potrebno za kreirati određeni look.

The Artist Palette Ring služi kao paleta i najljepši modni dodatak

Ergonomski dizajn prstena kreiran je kako bi vam olakšao proces šminkanja ili kreiranja nail arta bez stvaranja nereda. Veličina prstena je podesiva tako da će pristajati većini ljudi. K tome možete prilagođavati veličinu prema potrebi kako bi vam bio udoban u svim situacijama. Drugi ključni dio dizajna bio je korištenje najkvalitetnijeg mesinga. To znači da možete koristiti alkohol ili aceton za čišćenje proizvoda s palete.

The Artist Palette je odgovor Betine Goldstein na jedinstvene izazove s kojima se stručnjaci suočavaju radeći na raznim snimanjima. Kao nail artistica, obično kreira manikuru modelu kojem istovremeno stilisti rade na kosi i vizažisti na make upu kako bi ga brzo pripremili za to da stane ispred fotoaparata i/ili kamere. Oni se često nađu u skučenom prostoru s malo mjesta za stolom koji im je na raspolaganju za korištenje.

Isprobala je svaki trik koji joj je pao na pamet, od korištenja rukavice do poklopca jednokratne šalice za kavu umjesto palete. To nije bilo samo neuredno, nego i neodrživo. Stoga je njezino inovativno rješenje uistinu uzbudljiva promjena i dobrodošla pomoć. Dok su alati brenda Doublemoss Arte dizajnirani s pažnjom na profesionalnoj razini, ovaj prsten vam može jednako dobro poslužiti ispred ogledala u kupaonici dok pažljivo nanosite trepavice ili radite DIY francusku manikuru na kauču u dnevnoj sobi. Ovaj elegantni prsten praktičan je za beauty entuzijastice kao i za stručnjake kojima je često potrebna dodatna ruka. K tome je i uistinu lijep i jedinstven modni dodatak.

The Artist Palette Ring možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori