Stigla je jedna od najljepših make up kolekcija ikad – kao stvorena za jesen!

Stigla je jedna od najljepših make up kolekcija ikad – kao stvorena za jesen!

Ova kolekcija doista obuhvaća jesen. Počevši od pakiranja preko boja do tekstura, sve možete naći u najnovijoj limited edition ‘Tempting fate’ kolekciji od M.A.C-a! Kao i uvijek u ovoj kolekciji postoji Fix Plus, no ona ne sadrži rumenilo u prahu, što je definitivno drugačije za M.A.C Ove sezone u kolekciji možete naći Strobe glazure za lice za koje kažu da su rumenila koja sjaje. Nijanse su bile malo tamnije nego inače, ali izgledat će fenomenalno cijelu sezonu.

‘Tempting fate’ kolekcija puna je zamamnih pigmenata i tekstura

Kolekcija pršti dramom i dekadencijom te svakog make up artista tjera da utaži žeđ za glamuroznim i zanosnim lookovima. ‘Tempting fate’ proizvodi u pozlaćenom baroknom pakiranju pucaju od sočnih pigmenata i zamamnih tekstura. Kraljica kolekcije je paleta za oči od osam sjenila koja se zove ‘Feast Your Eyes’. Puna je visoko pigmentiranih nijansi i bogatih tekstura. Zavodljivi pogled dodatno možete istaknuti Eye Kohl olovkama u čak tri trendi nijanse, a sve možete dodatno blendati najljepšim 224S kistom. Tu su i neizostavni ruževi za usne, dostupni u Matte ili Ampified teksturama, u tonovima zrelih bobica i neutralnijim nijansama.

Nakon što oči i usne optočite sočnim nijansama, tu su tri nijanse Strobe Face Glaze proizvoda koji licu pruža novu dimenziju blistavosti. Look možete zaključati Fix+ Goldlite sprejem kako biste zadržali sjaj kroz cijelidan i dodali još samo malo blistavosti. „Više je više, a to je ove jeseni i više nego poželjno!“, kaže MAC Global Senior Artist, Dominic Skinner. Mi se slažemo i puštamo vas da se prepustite ovom bogatom iskušenju…

Eye Kohl olovke za oči

Feast Your Eyes paleta sjenila

MAC Cosmetics Tempting fate make up kolekcija

224S Blending kist za oči

MAC Cosmetics Tempting fate make up kolekcija

Tempting Fate ruževi

Strobe Face Glaze

Fix+ Goldlite sprej

Kolekcija je dostupna u MAC prodajnim mjestima u Zagrebu (Arena Centra i Ilica 7) te Splitu (Ilićev prolaz 1, ulaz s Marmontove).

Cijene: 
Ruževi – 197,00 kn
Strobe Face Glaze, 254,00 kn
Paleta (8 sjenila), 410,00 kn
Eye Kohl olovka, 180,00 kn
Fix+ Goldlite sprej, 185,00 kn
224S Blending kist za oči, 370,00 kn

Foto: Instagram, M.A.C Cosmetics

Učitati još
Zatvori