U Hrvatsku su stigli plavi medvjedići za zdravu i lijepu kosu koje obožavaju celebovi

U Hrvatsku su stigli plavi medvjedići za zdravu i lijepu kosu koje obožavaju celebovi

Novi, jedinstveni proizvod za zdravlje i sjaj kose kod žena i muškaraca je stigao u zagrebački Salon Premium, specijalizirani shop za profesionalne proizvode za kosu. Radi se o popularnim plavim medvjedićima SugarBearHair Vitaminima, vegetarijanskim žvakaćim bombonima s okusom bobičastog voća. SugarBearHair Vitamini se proizvode u SAD-u u pogonima koji koriste stroge smjernice od strane FDA, američke uprave za hranu i lijekove. FDA je odgovorna za zaštitu i promicanje javnog zdravlja kroz kontrolu i nadzor sigurnosti hrane, dodataka prehrani i farmaceutskih lijekova. Iz tog razloga su se i ovi simpatični plavi medvjedići osigurali kao kvalitetan i siguran proizvod. Naime, koriste samo najbolje sastojke koji doprinose sjajnim mirisom i odličnim okusom.

SugarBearHair Vitamini dostupni su vam u Salonu Premium

Salon Premium je poznata tvrtka specijalizirana za prodaju profesionalnih frizerskih proizvoda, što uključuje pribor, kozmetiku i opremu. Brandovi koji se mogu pronaći u Salonu Premium su KYO, Cotril, Uppercut Deluxe, Free Limix, Parlux, Babyliss PRO, Panasonic PRO, Denman, Tondeo Solingen i SugarBearHair Vitamini.

Za sve što radimo nikada ne prihvaćamo status quo. Uvijek prihvaćamo nove i drugačije ideje. To radimo tako da nudimo specifične proizvode i usluge kojima izražavamo našu strast prema izgledu i ljepoti kose te dizajnu salona“, ističu iz Salona Premium-a.

Obožavaju ih Kim Kardashian i Emily Ratajkowsky

SugarBearHair Vitamini, koji su izrazito popularni među svjetski poznatim influencericama poput Kim Kardashian, Khloe Kardashian i Emily Ratajkowsky, pronašli su svoje mjesto na policama upravo u shopovima Salona Premium u Zagrebu i Splitu.

Svojim sastavom od 13 vitamina i minerala čine kosu jačom i što je najvažnije zdravijom. Njihovi učinkoviti sastojci podržavaju zdravlje vlasišta proizvodnjom masnih kiselina koje zauzvrat pomažu zdravlju kose. SugarBearHair Vitamini sadrže biotin, vitamin C za poboljšanje rasta kose, vitamin E, vitamin B-6 protiv gubitka kose, vitamin B-9, vitamin B-12, vitamin B-5, vitamin A i kokosovo ulje za održavanje vlažnosti kose. Drugačijim od drugih konvencionalnih velikih vitamina ih čini to što ih je lako i jednostavno uzimati. Oni se žvaču, ne piju se i nježni su za probavu i svi kažu da daju rezultate.

Pakiranje dolazi u bočici od 60 bombona. Uz preporučeno uzimanje do dva bombona medvjedića dnevno to je dovoljna količina za otprilike mjesec dana. Uz to je važno pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Svoju bočicu možete naručiti na web shopu SalonPremium.com. Njihova cijena je 279,00 kn prilikom jednokratne kupnje, a možete se i pretplatiti tako da Vam Vaša bočica dolazi svakih 30 dana uz 5% popusta na svaku narudžbu koja se ponavlja. Salon Premium Shop se nalazi na dvije lokacije, u Zagrebu na adresi Zavrtnica 17, te u Splitu na adresi Tršćanska 33A, a radno vrijeme je svakim danom od ponedjeljka do petka 08.00 – 16.00, subotom 08.00 – 12.00. Za više informacija nazovite broj 072 101 101 ili posjetite web stranicu Salon Premium.

Foto: Amy Shamblen, Marianne Taylor, Instagram

Učitati još
Zatvori