Krema koja vidljivo zateže kožu vrata te briše fine linije, bore i mrlje
Krema koja vidljivo zateže kožu vrata te briše fine linije, bore i mrlje

Krema koja vidljivo zateže kožu vrata te
briše fine linije, bore i mrlje

Mnogi misle da je razmazivanje viška hidratantne kreme za lice po vratu dovoljno kako bismo ga adekvatno njegovali. No, iako svi težimo brzim i jednostavnim skincare rutinama, iznimno je važno pružiti odgovarajuću njegu i pažnju osjetljivom području vrata kako bismo spriječili pojavu znakova starenja ranije nego što bi se mogli očekivati. Srećom, postoji mnogo učinkovitih tretmana, krema i seruma za vrat koji svoj posao zatezanja obavljaju i više nego uspješno, a jedna od ‘it’ krema za zatezanje vrata je StriVectin TL Advanced.

StriVectin TL anti-age krema briše fine linije, bore i mrlje s nježne kože vrata

Ova krema kreirana je isključivo za primjenu na vratu i dekolteu, a oslanja se na tehnologiju podizanja i učvršćivanja koju je brend patentirao kako bi se borio protiv utjecaja gravitacije i vremena. Njezina formula prkosi starenju i trenutno poboljšava elastičnost kože, zaglađuje vodoravne linije na vratu i zateže kožu radi mladolikog izgleda. Štoviše, ovaj anti-age tretman koristi i kompleks prirodnih sastojaka za postizanje ujednačenijeg tena i bori se protiv bilo kakvih mrlja i mijenjanja boje na ultra tankoj koži vrata.

Njega vrata je važna

Osim godina, postoji nekoliko vanjskih čimbenika koji uzrokuju bore na vratu, a jedan od njih je povećana upotreba mobilnih uređaja koja je dovela do fenomena poznatog kao tehnološki vrat [eng. tech neck]. Kako bismo imali što bolji pogled na svoje ekrane saginjemo glave prema dolje i presavijamo kožu na vratu više nego ikad prije. To pridonosi većem broju bora na vratu koje se mogu vidjeti čak i kod mlađih ljudi te nam daju razlog više da svojoj rutini što prije dodamo proizvod za njegu vrata.

StriVectin TL krema za zatezanje vrata je krema koju bi mnoge beauty insajderice ponijele sa sobom i na pusti otok zahvaljujući njezinim magičnim sposobnostima da preobrazi ovu tanku i nježnu kožu. Njezina formula ne ostavlja osjećaj ljepljivosti, kao ni mastan osjećaj i to je samo dodatni bonus. Zbog svih navedenih benefita ne čudi što je ova krema postala bestseller brenda koji uistinu vrijedi isprobati.

StriVectin TL anti-age krema
StriVectin TL anti-age krema

Foto: Instagram (@fakander), Boots

Učitati još
Zatvori