Journal Beauty Week darivanje: Osvojite SkinPen tretman za obnovu kože lica

Journal Beauty Week darivanje: Osvojite
SkinPen tretman za obnovu kože lica

Proljeće nam je stiglo, a ljeto sve bliže, stoga je savršeno vrijeme za makeover uz koji ćemo se osjećati obnovljeno i spremno dočekati toplije dane. Upravo zato smo za vas, u suradnji s našim dragim partnerima i suradnicima, pripremile Journal Beauty Week darivanje u sklopu kojeg vam donosimo brojne beauty tretmane. Oni će vam definitivno unijeti pozitivu u dane pred nama, a k tome ćete se nesumnjivo osjećati ljepše i samouvjerenije – na vrijeme za ljeto! Prvi na redu je jedan hit anti-age tretman u Nevia estetskom i anti-age centru. Radi se o SkinPen tretmanu o kojem možete otkriti više u nastavku.

SkinPen tretman za ljepši i sjajniji ten

SkinPen je precizan mikromehanički uređaj za remodeliranje kože. On potiče obnovu kože tretirajući ožiljkasto tkivo uključujući akne i kirurške ožiljke, a može se koristiti i za općenito pomlađivanje kože u svrhu smanjenja finih linija, bora, pigmentacija i cjelokupnog izgleda kože. Tretman uređajem SkinPen izvodi se na minimalno invazivan i precizan način uz upotrebu sterilnih mikroiglica na vrhu uređaja.

Postupak obično traje 60 minuta, ovisno o potrebama i tretiranom području kože. Nakon postupka, koža će biti crvena i rumenog izgleda, ali to je normalno. Također, može se osjetiti zatezanje i blaga osjetljivost kože na dodir na određenim područjima. To će se značajno smanjiti u roku od nekoliko sati od postupka. Tijekom naredna 24 sata, koža će se vratiti u normalno stanje. Nakon tri dana se u tek rijetkim slučajevima vide tragovi postupka. Želite li postići posebno lijepi izgled kože, onaj najljepši ‘glow’ efekt, u nastavku doznajte kako možete osvojiti  SkinPen tretman.

Journal x Nevia estetski i anti-age centar giveaway

Jedan dobitnik ili dobitnica ima priliku osvojiti čak tri SkinPen tretmana u Nevia estetskom i anti-age centru. Sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj beauty tretman je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @neviaestetskicentar Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. Komentirati tko bi se od vaših prijatelja posebno razveselio ovom paketu

Igramo se na Journal.hr Instagramu do srijede, 14. travnja 2021. u 13 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti sretnog dobitnika. Sretno!

Objava ispod koje se igramo:

Pravila nagradnog natječaja možete pročitati ovdje.

Update članka: Sretna dobitnica je Ana Marija Malenica. Čestitamo!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori