Potpuno nov način pomlađivanja kože: Stigao je biorevitalizator koji usporava proces starenja
Potpuno nov način pomlađivanja kože: Stigao je biorevitalizator koji usporava proces starenja

Potpuno nov način pomlađivanja kože: Stigao je biorevitalizator koji usporava proces starenja

Biorevitalizacija je novi trend u prirodnom vraćanju vitalnosti kože, hidrataciji, elastičnosti te samim time pomlađivanju zbog sinteze kolagena, elastina i hijaluronske kiseline. Usporava se proces starenja kože te se popravljaju znakovi oštećenja i koža izgleda mlađe, zdravije, blistavije.

Predstavljamo Vam TKN HA 3 iz Španjolskog laboratorija TOSKANI MED. Radi se o biorevitalizatoru s najvećim molekulama neumrežene hijaluronske kiseline od čak 3000kDa. To je oblik najsličniji hijaluronskoj kiselini prisutnoj u našoj koži i trenutno najveće molekularne mase na tržištu.

biorevitalizacija

Veća se molekula sporije razgrađuje zbog svoje manje kontaktne površine te je rezultat samim time dugotrajniji.

Injekcijski biorevitalizatori moraju biti sterilni proizvodi, a zahvaljujući tehnologiji Hyasep®, molekularna masa i njezine karakteristike mogu se održati tijekom cijelog procesa proizvodnje. Rezultat toga je najveća molekula neumrežene hijaluronske kiseline.

Kako djeluje?

Kako TKN HA 3 nije umreženi hijaluron mehanizam djelovanja mu nije postizanje volumena  u području injiciranja. Umjesto toga on se polako širi i integrira u kožu oko mjesta injekcije i stimulira fibroblaste na lučenje novog veziva i hidrira kožu. Zbog najvećih molekula rezultati su dugotrajniji. I ovdje je kao i kod filera riječ o injektivnoj tehnici. TKN HA 3 se injektira tehnikom tako da se na svakoj strani odredi 4 točke na licu te za njega nije neophodna anestetska priprema kože lica jer je riječ o tek četiri uboda sa svake strane lica koji su uistinu minimalno bolni za klijenta.

To znači da osjetite tek ubod mikroigle, ali ne i samo injektiranje preparata koji je i za liječnika i za klijenta vrlo ugodan i jednostavan za apliciranje. Tretman se izvodi tankom iglom od 30G ili kanilom, nakon čega oporavak nije potreban. Vrijeme trajanja tretmana je 20-ak minuta, te su mogući manji hematomi na mjestu uboda, no sve ovisi i o osjetljivosti kože.

biorevitalizacija

Koliko tretmana je potrebno?

U jednom tretmanu injektira se ukupno 1.6 ml. Tretman je potrebno ponoviti nakon mjesec dana tako da se odradi ukupno dva tretmana. Nakon toga je potrebno ponavljati tretmane 1-2 puta godišnje po potrebi i preporuci liječnika. Potreba se određuje za svakog klijenta posebno. Ovisno o statusu kože, mogućnostima i očekivanjima. Rezultat je postupno smanjenje vidljivih bora, poboljšanje teksture i vidljivog zdravog sjaja i izgleda kože lica i/ili vrata.

Koji su efekti?

Rezultate tretmana vidjeti možete odmah, ali najbolje slike u ogledalu očekujte od 10  – 15 dana nakon tretmana, a one pokazuju:

  • Poboljšanu kvalitetu kože
  • Vraćena jedrina i hidriranost kože
  • Blistav i sjajan ten
  • Glatka i nježna koža na dodir
  • Fine linije i bore su manje vidljive
  • Usporen proces starenja
  • Ubrzan proces regeneracije

TKN HA3 ima brojne benefite jedan od najvećih u postotcima je produkcija elastina koja se poboljšava za čak +162% nakon odrađene kure tretmana.

TKN HA 3 poseban je po tome što utječe na kvalitetu kože, otklanjajući znakove starenja bez dodavanja neprirodnog volumena, a ima i preventivni učinak.

Tretmane možete odraditi u certificiranim klinikama od strane liječnika.

biorevitalizacija

Foto: PR, iStock

Učitati još
Zatvori