Volumen usana možete povećati i bez invazivnih zahvata – evo kako

Volumen usana možete povećati i bez
invazivnih zahvata – evo kako

Skeyndor Expression Lines Lip Filler Contour

Rad od kuće i poslovna komunikacija putem videopoziva postali su uobičajeni način rada u doba pandemije. To je dovelo do smanjenja mobilnosti i smanjenja socijalnih kontakata, ali unatoč tome, beauty industrija nije stagnirala. Dapače, u doba pandemije, potražnja za beauty i estetskim tretmanima porasla je čak za 25%. Zašto je tome tako?

Jeste li se ikad i sami uhvatili da prilikom videopoziva proučavate svoje lice i razmišljate što biste na njemu htjeli promijeniti? Jesu li to usne, kapci, bore, nos…? Kako nismo svi skloni invazivnim estetskim tretmanima, sretni smo kad otkrijemo da kontinuiranim korištenjem određenih i kvalitetnih preparata možemo postići vidljive korekcije koje traju čak i duže. Pritom moramo biti svijesni da drastične promjene nisu moguće preko noći.

Skeyndor Expression Lines Lip Filler Contour

Skeyndor je kreirao inovativnu kremu za najljepše i punije usne

Usne pomičemo kad pričamo, jedemo, smijemo se ljutimo, ljubimo, a sve to utječe na pojavu znakova starenja, pa naše usne zahtjevaju dodatnu njegu. Napućene usne su trend koji su pokrenule slavne dame poput Kylie Jenner. Zato mnoge djevojke već u ranoj dobi žele postići izgled punijih usana. U kasnijim godinama nastojimo pak vratiti izgubljeni volumen ili ukloniti pigmentacije koje se javljaju iznad usana.

No, ovih se dana na tržištu pojavila Skeyndor Corrective Expression Lines Lip Filler Contour krema za usne. Radi se o tretmanu koji briše mimičke linije i duboke bore oko usana. On kombinira dvije tehnike punjenja, a djeluje i na povećanje volumena do 25%. Sadrži ULTRA filling sfere za dugotrajnu hidrataciju. One prodiranjem u epidermu hidriraju, povećavaju svoj volumen 60x i pune površinske bore. Zatim su tu supstance poput Sesamum indicuma, koje povećavaju gustoću tkiva, lifting peptidi i neuroinhibirajući agensi koji usporavaju i relaksiraju mišićnu kontrakciju te fosfinska kiselina koja prevenira i djeluje na pigmentacije.

Skeyndor Expression Lines Lip Filler Contour

Skeyndor Corrective Expression Lines Lip Filler Contour kremu za usne potražite na Skeyndor prodajnim mjestima ili na linku.

Foto: Skeyndor, Pexels, Unsplash, Instagram

Učitati još
Zatvori