Divna beauty kolekcija Harryja Stylesa stiže već idući tjedan i želimo sve!

Divna beauty kolekcija Harryja Stylesa stiže
već idući tjedan i želimo sve!

Otkako je Harry Styles lansirao svoj beauty brend Pleasing, u studenom prošle godine, svijet je poludio za svih šest proizvoda. Prva kolekcija pod nazivom Perfect Pearl sastojala se od četiri laka za nokte, The Pleasing Pen seruma za područje oko očiju i njegu usana te The Pearlescent Illuminating Serum. Sada, nam konačno stiže nova kolekcija koja je još privlačnija od prve. Novo lice brenda i psihodelične kampanje nove kolekcije Shroom Bloom je, ni više ni manje nego, legendarni glazbenik Mick Fleetwood. Uz crteže žaba, cvijeća, mahovine i prevelikih gljiva, nova Pleasing kampanja prikazuje Fleetwooda s noktima nalakiranim bojama iz nove kolekcije.

Shroom Bloom kolekcija donosi 6 novih proizvoda i par odjevnih komada

Dvojica glazbenika su se u početku povezala kada je Fleetwood odveo svoje kćeri na koncert One Directiona. Svoje prijateljstvo su održavali toliko dugo da je ono dovelo do ove cool suradnje. Kolekcija Shroom Bloom sastojat će se od novog Acid Drops Lucid Overnight seruma, balzama za ruke i nokte i, ono što beauty entuzijasticama donosi najviše uzbuđenja, četiri nove nijanse lakova za nokte u paleti boja koje su inspirirane prirodom.

Acid Drops Lucid Overnight Serum je nježan, obnavljajući AHA serum, koji se koristi jednom ili dvaput tjedno, prije spavanja. Do jutra će on obaviti svoju čaroliju i razotkriti sjajnu kožu i blistav ten. Balzam za ruke i nokte sadrži zvjezdani sastojak kolekcije, a to je Tremella gljiva. U ovom balzamu ona je primarni sastojak za hidrataciju ruku i zanoktica. Novi Shroom Bloom lakovi dolaze u četiri primamljive nijanse, uključujući Sprouting, nježno zelenu boju, Vine Ripe crvenu, Tender Bud, bež, neutralnu i prvi svjetlucavi lak brenda pod nazivom The Whole Dewniverse.

Ova nova kolekcija također će biti popraćena nizom limited edition odjevnih komada. Već smo u svojim kalendarima označile 15. ožujka kao sretan dan dolaska ove mikro-kolekcije na tržište. Srećom, svi proizvodi brenda Pleasing dostupni su nam i u Hrvatskoj, no ako poželite nešto iz Shroom Bloom kolekcije, morat ćete požuriti jer bi se mogla rasprodati u rekordnom roku, baš kao i kod lansiranja prve kolekcije brenda.

U nastavku možete baciti oko na nadolazeću Pleasing kolekciju Shroom Bloom, inspiriranu psihodelijom:

The Shroom Bloom Set
Acid Drops Lucid Overnight Serum
Hand + Nail Balm
The Pleasing Crewneck in Sky Blue
The Pleasing T-Shirt in Blush Pink
The Pleasing T-Shirt in Sunshine Yellow

Foto: Instagram, Pleasing

Učitati još
Zatvori