Pronašli smo drogerijsku zamjenu za jedan od najpopularnijih ruževa za usne ikad
Pronašli smo drogerijsku zamjenu za jedan od najpopularnijih ruževa za usne ikad

Pronašli smo drogerijsku zamjenu za jedan od najpopularnijih ruževa za usne ikad

Na stalno rastućem tržištu, pronalaženje savršenog proizvoda koji odgovara vašoj vrsti i tonu kože nije jednostavan podvig, pogotovo kada su u pitanju šminka i skincare. Jednom kada ga otkrijete, teško je pustiti, čak i ako njegova cijena nije baš mala. No, tu u pomoć priskaču dupesi odnosno zamjene ili duplići za proizvode većeg cjenovnog ranga.

Kada je riječ o makeupu, traženje pravog ruža za usne koji je visokokvalitetan, dugotrajan i pristupačan može biti izazov. Na TikToku brojne beauty entuzijastice bruje o tome kako su pronašle savršenu zamjenu za popularan MAC-ov ruž za usne u nijansi Thanks, It’s MAC. Riječ je o essence ružu, koji nije samo pristupačan već i pruža izuzetnu kvalitetu, vrlo sličnu onoj koju pruža viralan MAC ruž.

essence hydrating nude 302 Heavenly vs. MAC Thanks It’s MAC

Ova essence linija hidratantnih ruževa za usne, osim u nijansi 302 Heavenly, dolazi u još dvije nijanse – 301 Romantic i 303 Delicate. Formula ovih ruževa njeguje usne ricinusovim uljem i shea maslacem, ne sadrži silikone ni alkohol i dokazano pruža vlagu. essence je uspio stvoriti proizvod i formulu koja je bogata bojom, glatka na usnama i dugotrajna. To su definitivno karakteristike koje mnogi traže u ruževima luksuznih brendova.

Cijena niža za više od 20 eura

Ovaj essence ruž za usne odlična je alternativa za popularnu MAC nijansu, s obzirom na sličnost boja i kvalitetu. Bogata pigmentacija i dugotrajnost čine ga odličnim izborom za ljubitelje šminke svih dobnih skupina. Ako ste u potrazi za savršenom zamjenom za svoj omiljeni MAC ruž za usne (za koji ćete morati izdvojiti 24 eura), essence ruž čija je cijena manja od tri eura zasigurno će zadovoljiti vaše makeup potrebe.

Foto: Instagram (@miukmiuk), essence, MAC

Učitati još
Zatvori