‘It’ Parižanka predstavila prekrasnu kolekciju tekućih ruževa

‘It’ Parižanka predstavila
prekrasnu kolekciju tekućih ruževa

Nakon što je u prosincu prošle godine predstavila savršene nijanse crvenih ruževa za usne, a u lipnju lakove za nokte, kraj godine rezerviran je za još noviteta s potpisom it Parižanke Jeanne Damas. Pod imenom “Le Rouje Velours” dolazi 8 nijansi tekućih ruževa za usne koji pakiranjem podsjećaju na lak za nokte. U kolekciji svatko može pronaći idealan ruž za sebe jer sadrži nekoliko nijansi kultne crvene boje, kao i ružičaste te nude nijanse, idealne za svakodnevan make up.

Jeanne Damas je Parižanka koja stoji iza brenda Rouje. Pokrenula ga je prije približno tri godine – modni komadi s njezinim potpisom vrlo su se brzo našli na listi želja brojnih trendseterica, a svaka nova kolekcija iščekuje se s nestrpljenjem. Nakon što je, između ostalog, predstavila odlične odjevne komade, modne dodatke, vodiče za pariške ulice, ruževe za usne, lakove za nokte, došao je red na tekuće ruževe za usne u kolekciji “Le Rouje Velours”. Svi tekući ruževi na usnama ostavljaju ugodan i svilenkast trag, a imaju mat-finiš koji stvara sofisticirani efekt.

Dolazi u zanimljivom pakiranju koje podsjeća na lak za nokte, a ima nanošenje na usne vrlo je jednostavno zahvaljujući preciznom aplikatoru s kojim boja na usnama ostaje intenzivna i visoko pigmentirana. Cijena jednog ruža je 29 € – izdvojili smo ih u nastavku, a možete ih pronaći i na Rouje web shopu.

Foto: Rouje

Učitati još
Zatvori