Rihanna ima novu boju kose, ponovno je u svojoj blonde eri
Rihanna ima novu boju kose, ponovno je u svojoj blonde eri

Rihanna ima novu boju kose, ponovno
je u svojoj blonde eri

Rihanna je apsolutna kraljica mijenjanja svog izgleda i održavanja svježim – posebno kada je riječ o njezinoj kosi. Od njezine legendarne jarkocrvene kose tijekom Loud ere do njezine pixie frizure koja je izazvala pravu revoluciju u glazbenom spotu Umbrella, pjevačica definitivno zna kako se zabaviti sa svojom frizurom. Glazbenica i poduzetnica debitirala je s elegantnom novom frizurom ovaj tjedan kada je viđena u Los Angelesu.

Osnivačica brenda Fenty Beauty i modna ikona svoju dugu kosu boje meda uparila je sa sivom majicom s kapuljačom i širokim trapericama. Uz to je iskombinirala dugi bež kaput i cipele od zmijske kože. Zatim se sljedeći dan pojavila u all black izdanju koje je dodatno naglasilo njezin novi svjetliji imidž.

Rihanna
Rihanna

Back to blonde

U veljači 2012. godine prvi put je debitirala s plavom kosom na NBA utakmici, a nekoliko dana kasnije pojavila se dodjeli Grammy nagrada sa full on blonde kovrčavom frizurom. Istog mjeseca stigla je i na Tjedan mode u Londonu, a u ožujku je promovirala svoj prvi film Battleship. Sve ljetne festivale i dodjele nagrade pratila je ova blonde era. Riri ju je ponovila početkom 2013. godine, specijalno za MAC Viva la glam beauty kampanju (kada Fenty Beauty nije ni bio u planu).

Novi imidž i povratak u blonde eru sigurno nisu slučajnost. Rihanna je poznata po tome da svaki novi album i karijernu etapu obilježi sasvim drugačijim imidžom, pa samim tim i bojom kose. Nakon dvoje djece i višegodišnje pauze u glazbenim vodama, ali i nastupa na Superbowl-u, konačno smo spremni za novi album – a mislimo da je i ona. Dok nestrpljivo čekamo vijesti o povratku na glazbenu scenu, gotovo smo sigurni da novi imidž to i najavljuje.

Učitati još
Zatvori