Novo rumenilo s potpisom Hailey Bieber je neodoljivo dobro
Novo rumenilo s potpisom Hailey Bieber je neodoljivo dobro

Novo rumenilo s potpisom Hailey
Bieber je neodoljivo dobro

Može li ljeto uopće započeti ako Hailey Bieber nije lansirala novi it makeup look? Upravo o tome smo nedavno pisali i natuknuli izlazak novog proizvoda brenda Rhode kojeg Hailey uspješno (ali vrlo decentno!) prikazuje na svojim društvenim mrežama.

Upravo je ljetni makeup look bio zadnja najava novodolazećeg proizvoda koji je i finalno ugledao svjetlo dana. Riječ je o proizvodu Pocket blush, kremastim rumenilima, ujedno drugom toniranom proizvodu koji Rhode nudi u svom asortimanu.

Rumenost ispred svega

Rumeni obrazi obavezan su dodatak svakom makeup looku već nekoliko godina. A kako i sama Hailey ne bježi od viška rumenila na obrazima i nosu – njen prvi “makeup” proizvod je ispalo očekivano, ali ništa manje interesantno rumenilo.

Ipak, kako Rhode tvrdi, Pocket blush nije baš bilo kakvo kremasto rumenilo.

Upoznajte Rhode Pocket blush

Ovo rumenilo, zamišljeno kao praktičan proizvod koji nosite sa sobom i aplicirate prstima, dolazi u simpatičnom pakiranju i veličinom predstavlja idealan aplikator za preciznu aplikaciju rumenila. Može se koristiti uz kist ili beauty blender, no zamišljeno je da se aplicira direktno na kožu te onda stapa s prstima.

Oni koji su proizvod dosad isprobali tvrde da se instant stapa s kožom, a da nudi iznenađujuće intenzivnu pigmentaciju koja je lijepo nadogradiva. Njegova formula obogaćena peptidima i tamanu uljem djeluje umirujuće na kožu. Pritom, nadamo se i nekomedogeno, iako brend ne specificira taj podatak. S druge strane, potvrđuju kako je proizvod veganski, gluten i cruelty free te da ne sadrži parfem.

Rumenilo je zasad dostupno u 6 nijansi; Piggy (baby ružičasta), Freckles (neutralna breskvasta nijansa), Juice Box (jarko ružičasta), Spicy Marg (jarka koraljna nijansa), Sleepy Girl (nježna mauve nijansa) i Toasted Teddy (brončana terakota).

Iako se o njemu već uvelike bruji po društvenim mrežama, rumenilo u prodaju stiže 20. lipnja. Zasad se na Rhode webshopu možete samo zabilježiti za kupnju pojedinog rumenila ili bundlea koji nudi i zgodnu uštedu. Vjerujemo da će se sva rumenila rasprodati prvi dan, kao i većina Rhode proizvoda!

Foto: Unsplash, Pexels, Instagram

Učitati još
Zatvori