Više od milijun bočica ovog tonika za piling lica je prodano od njegovog lansiranja

Više od milijun bočica ovog tonika za piling lica je prodano od njegovog lansiranja

Razumijevanje toga koje su kiseline za piling lica prikladne za vašu kožu može biti teško, posebno za one s vrlo osjetljivom kožom. Ako niste sigurni odakle početi, mliječna kiselina može biti idealna početna točka. Ona se smatra jednim od najnježnijih sastojaka za piling u njezi kože. Upravo zato bi Ren Skincare Ready Steady Glow Daily AHA tonik na bazi mliječne kiseline mogao biti savršen odabir za vas. Kao dokaz popularnosti ovog proizvoda dobro je znati da je do danas prodano više od milijun bočica zbog njegove sposobnosti da preobrazi kožu bez uzrokovanja iritacija.

Ready Steady Glow je tonik koji obožavaju beauty entuzijastice diljem svijeta

Ova formula djeluje na fine linije i bore, zateže kožu i pruža joj blistavost. Također, ujednačava njezinu teksturu i uravnotežuje ten pri svakom korištenju. Dva ključna sastojka djeluju uz mliječnu kiselinu u poboljšanju zdravlja i izgleda kože. Jedan od njih je salicin, prirodni tretman protiv akni koji se dobiva od ekstrakta kore vrbe. On uvelike smanjuje vidljivost pora i smanjuje proizvodnju sebuma. Drugi sastojak je azelaična kiselina koja smanjuje upale, crvenilo i ožiljke od akni.

Uvođenje kiselina za piling lica u vašu rutinu može zvučati zastrašujuće, ali mliječna kiselina je jedan od najsigurnijih izbora koji možete napraviti. Ona prodire u kožu manje agresivno od ostalih kiselina, a još uvijek ima sposobnost pružanja brojnih anti-age benefita. Također poboljšava apsorpciju drugih proizvoda za njegu kože, istovremeno osiguravajući čišći ten. Mliječnu kiselinu najbolje je koristiti na osjetljivoj koži jer je to blagi piling koji neće poremetiti pH kože niti uzrokovati crvenilo i iritaciju.

Provjeru rezultata koje tonik pruža možete pronaći u odjeljcima s recenzijama proizvoda u brojnim beauty web shopovima. Tamo je na tisuće kupaca Ren Skincare Ready Steady Glow Daily AHA toniku dalo ocjenu od pet zvjezdica i brojne pozitivne komentare. Mnogi tvrde da formula pomaže u kontroli akni kod odraslih, dajući njihovoj koži divan sjaj. Uz to, pomaže u brisanju tamnih mrlja i ožiljaka, a sve to bez grubosti prema koži.

Ren Skincare najprodavaniji Ready Steady Glow AHA tonik možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori