Online beauty adresa iz regije koja nas je osvojila svojim Instagram profilom
Online beauty adresa iz regije koja nas je osvojila svojim Instagram profilom

Online beauty adresa iz regije koja nas je
osvojila svojim Instagram profilom

Živimo u vremenu vladavine skincarea. Ne samo da je on u posljednje dvije godine apsolutno zasjenio make-up, već se svakodnevno lansiraju novi brendovi koje želimo isprobati. Osim toga, skincare je postao stil života. Više se ne radi samo o dnevnim ritualima koje radimo za dobrobit svoje kože, već u tim ritualima apsolutno uživamo. U skladu s time, više očekujemo i od samih brendova, ili onih koje nam tre brendove prodaju. Tražimo priču, sadržaj, da nam netko privuče pažnju.

Upravo zato za oko nam je zapeo profil Pure Market, a radi se o beogradskoj beauty adresi. Svojim zanimljivim i originalnim sadržajem već nas neko vrijeme privlače jer ne samo da predstavljaju proizvode koje zastupaju već je njihov Instagram prepun, kako edukativnog, tako i zabavnog sadržaja. Kroz igru s dizajnerskim rješenjima, Pure Market, jedan je od onih Instagram profila koje uistinu volimo pratiti svakodnevno.

Osim toga, radi se o cijelom lifestyle brendu koji ne prodaje samo proizvode za njegu kože već sve ono što čini kvalitetnu svakodnevnicu u kojoj možemo uživati, pa će te tako na njihovoj stranici pronaći i proizvode za dom, uređenje, kao i ‘statement’ odjevne komade poput šilterica i hoodie majica s natpisima. Pure Market u svojoj ponudi ima i Rowse Beauty poznate svjetske influencerice Nurie Val, poznatije kao Freckles Nur, kao i poznati clean brend Meraki.

No, najviše nas osvajaju svojim stilom komunikacije u kojem se dotiču tabu skincare problema, kao i vječnih dilema poput kako korisiti retinol, vitamin C ili neke druge popularne sastojke. Zato svakako dodajte ovu beauty adresu na svoj feed, vjerujemo da će nas i nastaviti oduševljavati. A možda i pronađete neki novi proizvod za sebe.

Učitati još
Zatvori