Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je najbolji puder s potpunim prekrivanjem

Journal čitateljice ocjenjuju: Ovo je
najbolji puder s potpunim prekrivanjem

Malo stvari nam donosi veću radost u životu od novootkrivenog i savršenog beauty proizvoda. Svaki put kad nađemo svoj novi holy grail jedva ga čekamo nahvaliti svima koji su nas spremni slušati. Možemo reći da smo tijekom godina već našle nekoliko proizvoda koje nizašto ne bi mijenjale. No, sada nas zanima koji proizvodi su vama nezamjenjivi. Glas naših čitateljica nam je veoma važan i upravo zato smo vam odlučile dati priliku da ocjenjujete neke od najpopularnijih proizvoda iz beauty svijeta. Želja nam je dotaknuti se svake kategorije u našoj novoj beauty rubrici ‘Journal čitateljice ocjenjuju’ – od make upa, preko skincare proizvoda, parfema do proizvoda za njegu kose i noktiju. Prvi na našem radaru našli su se puderi s potpunim prekrivanjem.

Bestselling puderi s potpunim prekrivanjem zamagljuju sve nesavršenosti

Kako bismo vam suzile izbor, odabrale smo pet najpopularnijih i najtraženijih pudera prema brojnim beauty entuzijasticama diljem svijeta. Na našem popisu našla su se tako dva drogerijska pudera i tri high end verzije. Radi se o Estée Lauder Double Wear, L´Oréal Paris Infallible 24H Fresh Wear, Lancôme Teint Idole Ultra Wear, Giorgio Armani Luminous Silk i Maybelline Fit Me! puderu.

Ovim puderima je zajedničko to da svi nude vrlo dobro prekrivanje svih nesavršenosti na licu. Međutim, nas je zanimalo koji od njih biste vi izdvojile kao svog favorita. Vjerujemo da se svi možemo složiti da je mjerilo za dobar puder to da se lako blenda, izgleda prirodno na licu i izdrži cijeli dan bez popravaka. Ako pritom nije težak na licu, to je definitivno bonus. Odabir savršene podloge je bitan korak u make up rutini za kreiranje svježe i blistave baze koju želimo. Putem Instagram Storyja smo vas pitale koji vam je omiljeni puder od ovih pet ponuđenih, a u nastavku otkrijte koji ste ocijenile najboljim.

Koji puder je osvojio najviše vaših glasova?

Vas 189 dalo je svoj glas, a najveći broj glasova prikupio je Estée Lauder Double Wear. Točnije, dobio je 69 glasova. Time je potvrdio svoj kultni status i među našim čitateljicama. Osim što je ugodan na koži, on je i dugotrajan i nisu potrebni popravci tijekom dana jer je otporan na toplinu, vodootporan je i kontrolira lučenje sebuma. K tome dolazi u velikom rasponu nijansi što znači da nitko neće imati problema s pronalaskom one prave za sebe.

Drugo mjesto pripalo je Giorgio Armani Luminous Silk puderu s prikupljenih 44 glasova. U svojim komentarima ste istaknule da za Luminous Silk definitivno vrijedi izdvojiti kunu više. Treći po redu je Lancôme Teint Idole Ultra Wear s 35 glasova, a četvrto mjesto zauzeo je L´Oréal Paris Infallible 24H Fresh Wear puder s 24 glasa. Njega su mnogi opisali kao najbolji i najlaganiji od svih navedenih pudera koji u 100 posto slučajeva prekriva nepravilnosti i uz njega lice ne izgleda umjetno. K tome ste istaknule da se on ne ‘otapa’ tijekom dana, a lako se skida jednom kada dođete kući. Peto i, u ovom slučaju, posljednje mjesto zauzeo je Maybelline Fit Me! sa 17 glasova.

Stay tuned i zapratite naš Instagram profil kako ne biste propustile sljedeće ocjenjivanje popularnih i bestselling beauty proizvoda.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori