#Odbrojavamdo Giveaway: Osvojite tretman puder obrva u Marra studiju

#Odbrojavamdo Giveaway: Osvojite tretman
puder obrva u Marra studiju

Puder obrve su posljednji trend u tehnikama polutrajnog iscrtavanja, odnosno popunjavanja obrva. Rezultat je najsličniji popunjavanju obrva olovkom i sjenilom, a kada zacijele, izgledaju savršeno ujednačeno i uredno. Rezultat su savršeno izdefinirane obrve. Bilo da želite svijetle i prozračne obrve ili istaknute i naglašene, u Marra studiju možete postići željeni rezultat koji je u potpunosti prilagođen vašim željama. U usporedbi s microblading tehnikom, puder tehnika je postojanija i može se raditi na svim tipovima kože.

Puder obrve: Evo kako izgleda proces postizanja ovog looka

Na dan procedure, obavite kratke konzultacije vezane uz svoj stil života, suplemente i lijekove koje eventualno koristiti te raspravite o tome ako patite od kakvih zdravstvenih i/ili kožnih problema. Nastavno na konzultacije, stavlja se anestetik čije djelovanje traje oko 20 min. Radi se o lokalnom anestetiku koji se u obliku kreme nanosi na kožu. Nakon što se koža na predjelu obrva anestezirala, započinje skiciranje obrva, tako da se prati prirodni oblik i debljina. Naime, neki imaju aktivnu i pasivnu stranu lica te obrve mogu biti različitog oblika i visine te se, sukladno tome, ispravljaju eventualne razlike i usklađuje oblik i debljina. Cijeli tretman puder obrva traje otprilike dva do dva i pol sata, a rezultat je postojan tijekom naredne dvije godine. Naravno, postojanost se mijenja ovisno o tipu vaše kože, izloženosti suncu te kozmetici i suplementima koje koristite.

Ovaj tretman je minimalno invazivan. Radi se sa sterilnim mikro-iglama na površini kože. Igla ostavlja piksele što stručnjacima daje umjetničku slobodu gradiranja tonova kombinirajući gustoću samih piksela. Uz to, ovaj tretman je u potpunosti bezbolan. Što se tiče boja, postoji cijela paleta pigmenata od svijetlo pepeljastih do tamno smeđih. Pigmenti s vremenom ne mijenjaju svoj ton, tako da nema straha od crvenih ili modro-sivih obrva. Proces zacjeljivanja traje oko deset dana, s tim da možete najnormalnije funkcioniraju u tom periodu. Može se dogoditi blago ljuštenje između sedmog i desetog dana – to je sasvim normalno. Nakon tretmana, dobit ćete upute za njegu obrva kako bi vam bile što ljepše i postojanije, duže vremena.

Journal x Marra Studio Giveaway

U suradnji s Marra Studiom poklanjamo vam tretman puder obrva. Igramo se na Journal.hr Instagram profilu, a sve što morate napraviti kako biste sudjelovali u ovom darivanju je sljedeće:

  1. Pratiti @journal.hr Instagram profil
  2. Pratiti @marra Instagram profil
  3. Kliknuti like na objavu
  4. U komentaru označiti osobu za koju znate da bi voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway traje do ponedjeljka, 1. lipnja u 12 h, nakon čega ćemo nasumično odabrati i objaviti dobitnika te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Update: Sretna dobitnica je Anita Kovačić. Čestitamo!

Foto: Pexels, Shutterstock

Učitati još
Zatvori