Njegovani zubi i lijepe usne: beauty ideal kojeg njeguje ova zagrebačka dentalna ordinacija

Njegovani zubi i lijepe usne: beauty ideal kojeg njeguje ova zagrebačka dentalna ordinacija

Svi želimo sačuvati svoje, prirodne zube i pritom imati savršen osmijeh!

Privatna ordinacija dentalne medicine Sanja Vuić suvremena je dentalna medicina s biomimetičkim pristupom, koja u rješavanju vaših stomatoloških problema maksimalno poštuje dizajn prirodnih zubi.

Težište rada su minimalno invazivni zahvati s maksimalnim učinkom, a stručnjaci u ovoj ordinaciji rade po principu “the daughter test”, odnosno “ono što bismo učinili svom djetetu”.

Usluge Privatne ordinacije dentalne medicine Sanja Vuić

U svim mogućim situacijama primjenjuju najmoderniju estetsku ortodonciju. Licencirani su za za više najpoznatijih svjetskih metoda, a neke od njih počeli su primjenjivati prvi u Hrvatskoj: Inman Aligner, Six Month Smiles, Clear Aligner, Invisalign.

Uz ortodonciju primjenjuju nježno izbjeljivanje zubi i nadomještanje sitnih nepravilnosti estetskim ispunima (bez BPA). Ovaj koncept unazvali “3 I koncept”: izravnati-izbijeliti-ispuniti ili “ABB” (Align- Bleach- Bond).

“Ono što želimo je omogućiti pacijentima uslugu najvišeg svjetskog standarda koji se danas nudi u dentalnoj medicini: ljuskice od glinične ili prešane keramike, keramičke krunice na cirkonskoj ili zlatnoj bazi i keramički ispuni (inlay, onlay, overlay). Radi se o primjeni biokompatibilnih materijala koji ne izazivaju alergije i savršeno se estetski uklapaju u usnoj šupljini. Takvi materijali ne skupljaju plak (sitne ostatke hrane), ne mijenjaju boju, čvrsti su i otporni na žvačne sile i s godinama se ne mijenjaju. Trajnost takvog protetskog rada je 15 i više godina”, otkrivaju nam iz Privatne ordinacije dentalne medicine Sanja Vuić.

Njegovani zubi i lijepe usne

Okvir lijepim zubima čine usnice, koje odgovarajućim filerima mogu izgledati punije, privlačnije, pa Smile makeovere u ovoj ordinaciji često završavaju lip filerima, kao “višnja na torti”!

“Estetika i medicina trebaju ići ruku pod ruku, intervencije trebaju biti minimalne, ne više nego je neophodno da bi se postigao željeni učinak. Usna šupljina i zdravlje zubi povezani su s općim zdravstvenim stanjem i dugi smo niz godina fokusirani na to da našim pacijentima osiguramo i estetiku i zdravlje”, zaključuju priču stručnjaci iz Privatne ordinacije dentalne medicine Sanja Vuić.

Ordinacija dentalne medicine Sanja Vuić

Web: www.dentist-vuic.hr

Adresa: Iblerov trg 5, Zagreb

Kontakt: 0912288816

Foto: PR

Učitati još
Zatvori