Pričama stvarnih žena Poliklinika Bagatin je predstavila kampanju ‘Oblikuj svoje tijelo’

Pričama stvarnih žena Poliklinika Bagatin je predstavila kampanju ‘Oblikuj svoje tijelo’

Željka (64), Nada (36) i Bernarda (29) klijentice su s kojima je vodeća poliklinika za estetsku kirurgiju, stomatologiju i dermatologiju u Hrvatskoj i regiji, Poliklinika Bagatin, predstavila novu kampanju “Oblikuj svoje tijelo”. 

Svako tijelo individualno je i posebno, ima drugačije želje i potrebe te zahtjeva personaliziran pristup, a sve s ciljem boljeg osjećaja u vlastitoj koži.

Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin može se pohvaliti s više od 60.000 odrađenih tretmana i 10.000 zadovoljnih klijenata i klijentica koji su prošli kroz proces oblikovanja tijela, a povodom nove kampanje iznijeli su priču klijentica kojima se nakon transformacije tijela kvaliteta života promijenila nabolje.

Oblikuj svoje tijelo

Svaka od klijentica prošla je kroz program koji Poliklinika Bagatin nudi – od nutricionističkog savjetovanja i izrade plana prehrane, skeniranje obujma i sastava tijela, konzultacija s medicinskim kozmetolozima te izradu plana terapije za oblikovanje tijela.

U najgoroj fazi života imala sam 90 kilograma. Jednog jutra sam se probudila i rekla da je dosta. Nisam više mogla tako živjeti. Bila sam nesretna svaki put kada sam se pogledala u ogledalo. Odlučila sam napraviti promjenu i oblikovati svoje tijelo isključivo zbog sebe“, priča Bernarda koja je još uvijek u procesu oblikovanja tijela. U međuvremenu je izgubila više od 25 kilograma, a za sebe kaže kako je druga osoba – više se kreće među ljudima, uživa u shoppingu, a usvojila je i nove kulinarske vještine jer ne troši novac na brzu prehranu.

Priču stvarne žene, majke, prodekanice na fakultetu i osobe koja je imala vremena za sve, samo ne za sebe, podijelila je i Nada (36) koja se nakon poroda mučila s viškom kilograma te nikako nije mogla pronaći način kako smršavjeti.

„U Poliklinici Bagatin sam prvo napravila analizu sastava tijela te pričala s nutricionistom o mojim prehrambenim navikama. Za prvotni rezultat koji sam htjela postići bilo je izuzetno bitno promijeniti stil života te uvesti novu prehranu u svakodnevicu“, govori Nada. Iako je do sad izgubila 13 kilograma i sama kaže kako je još uvijek na početku svojeg putovanja.

„Puno sam sretnija u vlastitom tijelu. Bitno je krenuti od nekud i ponekad sebe staviti na prvo mjesto kako bi se podsjetili na to da svakodnevno trebamo težiti da postanemo bolja verzija sebe“, nastavlja Nada koja u Poliklinici Bagatin uživa u Emerald hladnom laseru za oblikovanje tijela.

Osjećati se bolje u vlastitoj koži znači istovremeno i uživati u tretmanima koje naše tijelo obožava. Željka (64) već godinama ne može bez tretmana za oblikovanje tijela pomoću kojih reducira celulit, uklanja masne naslage i zateže kožu.

„Često me prijateljice pitaju kako imam tako zategnute noge. Već sam duže vrijeme stalna klijentica Poliklinike Bagatin, jer osim što uživam i opuštam se uz odlične tretmane za tijelo, oblikujem ga baš onako kako želim. Nekad odem na trbuh, nekad na noge, a sve ovisi o tome kako se osjećam“, govori Željka te dodaje kako se nakon svakog tretmana osjeća kao nova osoba. Priznaje kako su njezini favoriti ‘čarobni Med Contour koji uspješno reducira celulit i Venus Legacy radiofrekvencija koja čini kožu čvrstom i blistavom glatkom’.

Centar za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin pruža najveći izbor najmodernijih tretmana u Hrvatskoj, gdje možete smanjiti obujam kritičnih područja, ukloniti celulit i zategnuti kožu uz najveći izbor neinvazivnih tretmana tijela. Uz savjete vrhunskog medicinskog osoblja te najmodernije uređaje i tehnologiju odaberite između kripolize, ultrazvuka, vakuuma, multipolarne radiofrekvencije, terapije udarnih valova, elektromagneta i hladne laserske zrake.

U bogatoj ponudi tretmana, glavni aduti su CoolSculpting i Emerald hladni laser za oblikovanje tijela kojima se klijenti oduševljeno vraćaju.

CoolSculpting – bezbolna alternativa liposukciji

CoolSculpting kriolipoliza vodeći je tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva. Sama kriolipoliza dokazano je najučinkovitija metoda za ciljano uklanjanje masnih naslaga tijekom koje će tijelo prirodnim putem eliminirati uništene masne stanice bez ožiljaka, operacije i oporavka. Naime, mnoga klinička istraživanja pokazala su da masne stanice ne vole hladnoću te se na određenoj temperaturi jednostavno zamrzavaju. Ovaj tretman bezbolna je alternativa liposukciji te rezultira 27% nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području.

Kriolipoliza je odobrena od strane FDA – Američke agencije za lijekove, za tretiranje devet područja: trbuha, bokova, gornjeg djela leđa, prsa, unutarnjeg djela bedara, vanjskog djela bedara, koljena, masnog tkiva ispod stražnjice te podbratka. Više o najpopularnijem tretmanu za oblikovanje tijela na svijetu pročitajte ovdje. 

Zerona Emerald hladni laser za preoblikovanje tijela

Emerald je najnoviji hladni laser u svojoj kategoriji, koji na potpuno bezbolan, brz i siguran način uklanja masne naslage i zateže kožu.

Glavni tretman obično traje 30 minuta, a nakon njega slijedi limfna drenaža kojom se postiže ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje. Putem limfne drenaže potaknut će se tijelo da se brže pročisti i tako osigurati najbolji rezultati. 

Cilj tretmana u Poliklinici Bagatin nije samo gubitak centimetra već poticanje zdravijeg životnog stila i boljeg osjećaja u vlastitom tijelu. U vodiču za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin pronađite tretman za vas i započnite s vrhunskim stručnjacima proces oblikovanja tijela.

Osjećajte se bolje u vlastitoj koži uz tretmane Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin.

Naručite se na broj telefona 01/4610 – 225, putem e-maila info@bagatin.hr ili klikom na link.

Učitati još
Zatvori