Uživale smo na predstavljanju novog Les Eaux de Chanel parfema u Zagrebu

Uživale smo na predstavljanju novog Les
Eaux de Chanel parfema u Zagrebu

Druženja s beauty brendom Chanel u Zagrebu uvijek su posebno iskustvo i privilegij koji je, sasvim logično, u pandemijskoj godini pao u drugi plan.

Zato nas je, nakon podulje pauze od evenata i ovakvog tipa okupljanja, izuzetno razveselio nedavni poziv kuće Chanel Beauty na službeno hrvatsko predstavljanje novog nastavka unutar Les Eaux de Chanel obitelji mirisa. Ono je održano jučer, na elegantnoj Oleandar terasi zagrebačkog hotela Espanade i u opuštenoj atmosferi koja nas je podsjetila na to koliko su nam druženja poput ovog u organizaciji Chanela zapravo nedostajala.

Na Oleandar terasi predstavljen je PARIS-ÉDIMBOURG Eau de Toilette

S Les Eaux de Chanel mirisnom obitelji imale smo se priliku upoznati još prije tri godine, kada je ova linija predstavljena na našem tržištu. Odmah je privukla našu pozornost, jer je Chanel s njome, ususret ljetu, odlučio predstaviti nešto sasvim novo; ediciju laganih i prozračnih Eau de Toilette mirisnih vodica koje nježno obavijaju kožu i za sobom ostavljaju suptilan mirisni trag.

Nakon prva tri parfema u liniji Les Eaux de Chanel (PARIS-DEAUVILLE, PARIS-BIARRITZ i PARIS-VENISE), u međuvremenu je predstavljena i PARIS-RIVIERA, a jučer smo se upoznale s mirisnim novitetom za ljeto 2021. – parfemom – PARIS-ÉDIMBOURG.

Novo mirisno osvježenje PARIS-ÉDIMBOURG

I osvježavajuć i drvenast, PARIS-ÉDIMBOURG evocira uspomene na miris jakne od tvida, posuđene iz muške garderobe, koja je bila ogroman izvor inspiracije za Gabrielle Chanel u njenom stvaralaštvu.

Inspiracija za novi parfem, kao što mu i samo ime govori, bile su Škotska i njena grandiozna ljepota, a u njegovoj kompoziciji jedna mirisna komponenta naročito dolazi do izražaja – bobica smreke. Pridružuju joj se čempres, lavanda, cedar, vetiver, vanilija i mošus…

Rezultat je miris nadahnut tradicionalnim britanskim kolonjskim vodama, koji je vrlo drvenast i vrlo androgen. Potpisuje ga Chanelov parfumer Olivier Polge, koji nam je za ponovno za ljeto pripremio pravu malu mirisnu senzaciju, a mi ga jedva čekamo koristiti i uživati u svim njegovim nijansama.

PARIS-ÉDIMBOURG Eau de Toilette Spray nabaviti možete ekskluzivno u Espace Parfums na trgu u Zagrebu.

Foto: Chanel Beauty

Učitati još
Zatvori