Les Eaux De Chanel – tri nova mirisa s potpisom kultne beauty kuće

Les Eaux De Chanel – tri nova mirisa s
potpisom kultne beauty kuće

LES EAUX DE CHANEL

LES EAUX DE CHANEL

Kultna modna i beauty kuća Chanel ovog nas proljeća vodi na novu olfaktivnu avanturu. U tri nova mirisa koji predstavljaju jednosmjernu kartu za uzbudljivo putovanje popraćeno neočekivanim mirisnim senzacijama, stvorena je nova kolekcija parfema s potpisom kultne beauty kuće. Kolekcija LES EAUX DE CHANEL s nevjerojatnom, trenutnom i trajnom svježinom ne samo da budi želju za putovanjem u nepoznato, već osjećaj koji donosi otkrivanje novih destinacija stvara na našoj koži. Neodoljiva svježina isprepletena je sa slatkim notama koje svojim mirisom stvaraju sliku nas samih kako ostavljamo sve iza sebe i krećemo na put prema destinaciji smještenoj u idili seoske prirode ili uz obalu mora. LES EAUX DE CHANEL kolekcija donosi mnogo više od nepomičnog putovanja i u svakom nanošenju budi zvukove, slike i uspomene; olfaktivnim putovanjem u nepoznato i daleko vraća nas onim poznatim emocijama kroz intimno iskustvo koje samo savršeni spoj mirisnih nota može izazvati.

LES EAUX DE CHANEL – ODA NEOČEKIVANOM

Inspirirana s tri omiljene destinacije Gabrielle Chanel, LES EAUX DE CHANEL kolekcija donosi tri mirisa koja je u suradnji s CHANEL Fragrance Creation and Development laboratorijem kreirao parfumer Olivier Polge. PARIS-DEAUVILLE, PARIS-BIARRITZ i PARIS
VENISE svojom elegantnom i senzualnom staklenom bočicom pozivaju na darežljivu aplikaciju. Iako svaki od nova tri Chanel mirisa stvara kombinacija najplemenitijih sastojaka koje možete pronaći u svijetu parfema, onih ih donose u njihovom najprozračnijem i mekom izdanju.

LES EAUX DE CHANEL

LES EAUX DE CHANEL

Iako inspirirani omiljenim destinacijama velike Gabrielle Chanel na kojima je pronašla svoj drugi dom i savršeno mjesto za CHANEL dućana, LES EAUX DE CHANEL parfemi svojim mirisom ne prenose izgled njihovih ulica, već odgovaraju na jednu jedinu želju – za beskrajnom svježinom koja u spoju s sicilijanskim i kalabrijskim citrusima stvara lagani i prozračni trag mirisa na koži, eleganciju i udobnost za svaku priliku.

Ideja o pozivu na putovanje utkana je kako u mirisni koktel svakog od parfema, tako i u dizajn njihovih bočica koji prenosi želju za jednostavnošću. Iako iznimno sofisticiranog izgleda, nova bočica savršeno prenosi lakoću novih Chanel mirisa s potpisom Oliviera Polgea i njihov pristupačni karakter koji možemo iščitati iz oblika parfemske bočice koji podsjeća na pljosku za alkohol koju su nekad ljudi nosili u unutarnjem džepu svojeg kaputa. Dostojne izvanrednih standarda beauty kuće Chanel, svaki detalj na bočicama parfema pomno je  promišljen kako bi ponudio istinsko luksuzno iskustvo – od dvostrukog slova C ugraviranog na vrhu do jedinstvenog zvuka koji proizvodi crni čep.

Tri različita parfema koji stvaraju LES EAUX DE CHANEL kolekciju krase tri identične bočice koje se razlikuju samo imenima istaknutim na prednjoj strani bočice i svojom bojom.

PARIS – DEAUVILLE

CHANEL PARIS - DEAUVILLE

CHANEL PARIS – DEAUVILLE

Više od realnosti same destinacije, parfem PARIS – DEAUVILLE nosi esenciju šetnje kroz visoku travu koje uvijek obećava maštanje o putovanju u seosku idilu Normandije. Boja koja se nalazi iza mirisa je zelena, intenzivna i gorka nijansa koja istovremeno donosi svježinu i aromatičnost. Nakon živahne energije koju donose kora naranče i aromatično lišće bosiljka, u srcu samog mirisa nalaze se cvjetne note ruže i jasmina .

Gabrielle Chanel s tetom Adrienne ispred CHANEL dućana u Deauvilleu, 1913

Gabrielle Chanel s tetom Adrienne ispred CHANEL dućana u Deauvilleu, 1913

chanel-parfemi-paris-deauville-notes

CHANEL PARIS - DEAUVILLE

CHANEL PARIS – DEAUVILLE

PARIS – VENISE

CHANEL PARIS - VENISE

CHANEL PARIS – VENISE

Eau de CHANEL PARIS -VENISE inspiraciju crpi jednako iz dugog putovanja Orient Expressom od glavnog grada francuske do predivnog talijanskog grada kao i iz same destinacije, predivne i raskošne Venecije. Miris PARIS – VENISE stvara harmoničan spoj zlatnog i veličanstvenog Orijenta i senzacije ugodnog i mekog. Citrusne note provlače se kroz miris i umanjuju intenzitet nerolija, dok dašak crvenih bobica i irisa stvaraju osebujnu floralnu note. Iako ćete lako detektirati vaniliju i intenzivne orijentalne mirise, na koži oni stvaraju tek suptilnu toplinu.

Coco Chanel u Veneciji

Coco Chanel u Veneciji

chanel-parfemi-paris-venise-notes

CHANEL PARIS - VENISE

CHANEL PARIS – VENISE

PARIS – BIARITTZ

CHANEL PARIS - BIARRITZ

CHANEL PARIS – BIARRITZ

Sve do danas, Biarritzom i destinacijama uz Baskijsku obalu vlada moć oceana. Neumoriva snaga koja valove pretvara u raskošnu morsku pjenu. Danas omiljena destinacija surfera i zaljubljenika u ekstremne sportove, Biarritz je oduvijek znao kako spojiti sportski duh s rijetkom i istinskom elegancijom. PARIS – BIARRITZ je miris koji najviše i najizraženije priziva miris, moć i svježinu oceana. Kako bi na koži stvorio jednaku senzaciju kao da je svaki sastojak natopljen vodom, Olivier Polge bira osvježavajuće note grejpa i mandarine kojima dodaje dozu elegancije uz pomoć bijelog mošusa. Mirisni koktel koji u trenutku oživljava, PARIS – BIARRITZ donosi efekt skoka u hladno more na sunčan dan, snažan i dubok udah svježeg zraka.

Chanel dućan u Biarittzu

Chanel dućan u Biarittzu

chanel-parfemi-paris-biarritz-notes

CHANEL PARIS - BIARRITZ

CHANEL PARIS – BIARRITZ

Foto: Chanel

Učitati još
Zatvori