Poznate dame isprobale hollywoodske tretmane na novoj lokaciji Poliklinike dr. Jakić

Poznate dame isprobale hollywoodske tretmane na novoj lokaciji Poliklinike dr. Jakić

Dr.Jakić sa svojim suradnicama dr. Marija Buljan, dr. Mikela Petković i dr. Ana Stanfel

Dr. Jelena Jakić otvorila je vrata nove lokacije svoje poliklinike u Maksimiru! Na novoj zagrebačkoj adresi sada napokon možete isprobati hollywoodske tretmane koje obožavaju svjetske zvijezde poput Angeline Jolie, Jennifer Lopez, Kim Kardashian i Jennifer Aniston…

Omiljena dermatologica poznatih – dr. Jelena Jakić – već godinama brine o njezi lica poznate pjevačice i spisateljice Danijele Martinović, zlatne Olimpijke Sandre Perković, TV voditeljice Mirne Maras – a među zaštitnim licima sada se našla i video producentica i kolumnistica Monika Kravić.

Mirna Maras, Sandra Perković, dr.Jelena Jakić, Danijela Martinović, Monika Kravić

Poliklinika postoji već 8 godina i u tom je periodu postala jedna od najcjenjenijih dermatoloških poliklinika prateći svjetske trendove te okupljajući vrhunski tim stručnjaka.

„Uvijek volim naglasiti kako je ulaganje u sebe, najbolje ulaganje! Važno mi je osigurati vrhunske proizvode, ali i uslugu u našoj poliklinici, zato se konstantno educiramo i pratimo svjetske trendove. Sretna sam što su nam se pridružile i dr. Marija Buljan, dr. Mikela Petković i dr. Ana Stanfel kako bi svojim pacijentima omogućili najbolju uslugu“, rekla je dr. Jelena Jakić koja se istaknula kao jedna od onih koje zagovaraju prirodan i njegovan izgled, te u svojim tretmanima koristi samo provjerene i neinvazivne preparate za pomlađivanje – ali i puno više od toga!

Dr. Jakić s Monikom Kravić

Sada se na novoj lokaciji, u sklopu poliklinike, otvorio i odjel interne medicine s malom operativnom salom.

„Dr. Jelenu Jakić sam odabrala jer su njezini tretmani prirodni, ženstveni i umjereni. Kada se upustim u njezine ruke, znam da sam sigurna. Ona uživa moje potpuno povjerenje i sve dok je tako obostrano, naša suradnja će biti divna i duga. Izuzetno sam ponosna na njezin veliki korak i na prekrasnu polikliniku koju je upravo otvorila! Mislim da ću sada biti još češći gost!“ rekla je sportašica Sandra Perković koja je u polikliniku krenula prvenstveno kako bi riješila problem s ožiljcima.

Dr. Jelena Jakić sa Sandrom Perković

Ono o čemu se zasigurno najviše priča su najnoviji tretmani laserima. Riječ je o HIFU TOP uređaju, fokusiranom ultrazvuku visokog intenziteta, koje redovito koriste i svjetski poznata imena poput Angeline Jolie, Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Jennifer Aniston… te VELVET SKIN Intra Plus sofisticiranoj radiofrekvenciji koju je popularizirala Oprah Winfrey. Od sada su svi ti tretmani dostupni i u Zagrebu!

Osim toga, u Poliklinici dr. Jakić sada ćete prvi u Zagrebu moći isprobati i inovativnu Forlle’d kozmetičku liniju s formulom koju je odobrio japanski znanstvenik Makoto Hatto, dobitnik Nobelove nagrade za biokemiju. Riječ je o platinum tretmanima za pomlađivanje lica u čiju su se djelotvornost uvjerile i ambasadorice Poliklinike.

Forlle’d kozmetička linija

Inače, prostor na adresi Kraljevićeva 24 je osmišljen u suradnji s arhitektima iz studija Mirjana Mikulec interijeri, a cilj je bio postići posebno ugodan ambijent tako da svaki dolazak u polikliniku bude poseban doživljaj.

Sve o poliklinici i tretmanima možete naći na web stranici https://poliklinika-jakic.hr, a novitete možete pratiti i na službenim Facebook i Instagram stranicama.

Foto: Mario Poje

Učitati još
Zatvori