Poliklinika Milojević u zagrebačkoj Esplanadi proslavila otvorenje nove Poliklinike
Poliklinika Milojević u zagrebačkoj Esplanadi proslavila otvorenje nove Poliklinike

Poliklinika Milojević u zagrebačkoj Esplanadi proslavila otvorenje nove Poliklinike

Dr. Nikola Milojević, liječnik koji donosi svjetske trendove na tržište regije i istinski zaljubljenik u estetsku medicinu u sklopu novoobnovljenog Kaptol centra otvorio je vrata svoje nove Poliklinike, koja profinjenim interijerom, ali i tehnološkom dostignućima konkurira naljepšim svjetskim klinikama.

Otvorenje nove Poliklinike bio je povod, ali ne i jedini razlog sinoćnjem eventu u  Smaragdnoj dvorani  hotela Esplanade koji je uz cvjetne instalacije našeg poznatog umjetnika Saše Šekoranje bio savršena kulisa za event poliklinike koja je već duže od desetljeća sinonim za ljepotu.

Nakon duge dvije pandemijske godine, u društvu partnera i prijatelja, Poliklinika Milojević slavila je ljepotu, prijateljstvo, dugogodišnju tradiciju, ali i nove početke.

Pozivu su se odazvale brojne osobe iz zagrebačkog  javnog i društvenog života kao Jelena Veljača, Iva Radić, Nevena Rendeli, Antonija Blaće, Lejla i Tarik Filipović, Jelena Rozga, a sam dr. Milojević ovim povodom izjavio je: „Prošlo je točno pet godina otkad smo se ovako okupili, na pedesetoj obljetnici dana kada je moj otac započeo „put ljepote“ na ovim prostorima. Tim putem koračam i sam, danas slavimo jedanaestu godišnjicu Poliklinike Milojević, desetu zbog pandemije nismo mogli proslaviti, evo sad već gotovo dvadeset godina moje karijere u „službi ljepote“, ali i preseljenje u novi prostor koji je osvojio i neke relevantne arhitektonske nagrade, na što sam iznimno ponosan. Zahvalio bih ovom prilikom svim prijateljima i partnerima Poliklinike na podršci, ali svakako i timu Poliklinike, bez kojeg bi cijeli ovaj put bio puno teži“

Event se održao uz podršku dugogodišnjih partnera Poliklinike Milojević : Humed Pharma, Proximum (Restylane), MED EST, Revelo, Interdent, Rozi Step, Orbico (La Mer), The Lab, Da Ljepoti, Jane Iredale i Nutrilife Centra.

 

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori