Svjetska senzacija oblikovanja tijela CoolSculpting stigao u Hrvatsku

CoolSculpting tretman za kojeg se govori da je jedan od zaslužnijih za isklesana tijela u Hollywoodu dostupan je od sada i u Hrvatskoj. U okviru svog centra za oblikovanje tijela predstavila ga je nedavno zagrebačka Poliklinika Milojević.

COOLSCUPTING ODSADA I U HRVATSKOJ

CoolSculpting je stigao i mi smo također jako uzbuđeni jer je riječ o novoj tehnologiji o kojoj svi pričaju i ponosni smo da ovaj tretman smrzavanja masti sada možemo ponuditi našim klijentima. Od nedavno imamo i ONDA uređaj koji također koristi inovativnu tehnologiju Coolwaves mikrovalovima koji uništavaju masnoće i celulit ispod kože bez ikakvih posljedica. Možemo to i otvoreno reći da smo s ova dva uređaja najmoderniji centar za oblikovanje tijela na ovim prostorima, kazao je dr. Nikola Milojević, vlasnik popularne estetske poliklinike koji za učinkovitu borbu protiv masnih naslaga i celulita preporučuje kombinaciju ovih tretmana.

CoolSculpting uređaj postupkom kriolipolize smrzava masne stanice i djeluje već nakon jednog tretmana. Salo nije otporno na hladnoću te tijelo nakon tretmana samostalno izbaci uništene masne stanice u roku 2 do 6 mjeseci.

„Nevjerojatan je, brz, bezbolan tretman i što je najvažnije – zbilja daje rezultate. Uđete, obavite tretman izađete kao da se ništa nije dogodilo i rezultati su uskoro tu“, za CoolScuplting metodu kaže glumačka zvijezda Debra Messing ili popularna Grace iz serije „Will and Grace“

CoolSculpting je namijenjen muškarcima i ženama sa zdravim prehrambenim navikama i aktivnim životom, ali koji unatoč svemu ne mogu skinuti onaj uporni i otporni sloj sala i celulita.

Postupak CoolSculptingom izvodi se na devet područja s vidljivim masnim naslagama, na podbratku, ispod čeljusti, na bedrima, trbuhu i bokovima te na grudima, leđima, ispod stražnjice i nadlakticama.

Foto: PR

0