Jeste li znali da pregled kod doktora možete obaviti i online?

Jeste li znali da pregled kod doktora
možete obaviti i online?

COVID-19 nam je svima promijenio živote i natjerao nas da neke stvari odgodimo, otkažemo ili zanemarimo. No, osobno zdravlje  i zdravlje vaših najbližih ne bi smjela biti jedna od tih stvari. Kako bi omogućila jednostavne i učinkovite prve preglede i konzultacije u doba COVID-a, Poliklinika Amruševa, suvremena gastroenterološka poliklinika u samom centru Zagreba, je od kraja listopada uvela uslugu online pregleda i konzultacija za sve svoje pacijente. Bilo da se radi o gastroskopiji i kolonoskopiji ili nekom gastroenterološkom pregledu, Poliklinika Amruševa omogućava da prvi pregled i konzultacije prije zahvata obavite iz sigurnosti vlastitog doma.

Online pregledi za siguran prvi razgovor s liječnikom

Stvarnost je danas ista za sve. Bez obzira na to jeste li u najboljim godinama ili imate roditelje, bake i djedove kojima je u ovo vrijeme izazovno putovati do liječnika i provoditi vrijeme u čekaonicama. Online pregledi pomažu da se prvi razgovor s liječnikom odvije sigurno i bez čekanja. Dovoljno je zakazati termin, poslati medicinsku dokumentaciju e-mailom i u mogućnosti ste obaviti prve i kontrolne preglede putem Google Meet ili Zoom aplikacija. Vaši sugovornici su liječnici specijalisti gastroenterologije i hepatologije Poliklinike Amruševa. Oni će unaprijed pregledati dokumentaciju, saslušati vas i dati stručno i cjelovito mišljenje o mogućim budućim koracima u liječenju ili terapiji. Nakon online pregleda, poliklinika Amruševa će osigurati brz i siguran termin za razgovor s liječnikom ”uživo”.

Naručivanja pacijenata se vrši s vremenskim razmakom dolazaka pacijenata tako da nema kontakta u čekaonici, a osoblje poliklinike redovito dezinficira i provjetrava sve prostorije poliklinike. Koristi se maksimalna medicinska zaštitna oprema za sve kontakte i faze pregleda, uz provedbu stručne trijaže svih pacijenata i osoblja. Kao završni korak prema potpunoj sigurnosti pregleda, Poliklinika Amruševa svojim pacijentima omogućava preventivna SARS-CoV-2 dijagnostička testiranja, pomoću testova renomirane farmaceutske tvrtke Roche. Testiranje provodi medicinsko osoblje u prostorijama poliklinike Amruševa neposredno prije zakazanog tretmana, a rezultati su dostupni već kroz 10-15 minuta.

Jesenska detoks akcija u Poliklinici Amruševa

Pandemija vas ne smije zaustaviti u regularnoj brizi za zdravlje svog organizma. Jačanje imuniteta i pravilna prehrana su borci protiv moguće zaraze virusima, uz detoksikaciju organizma. Detoks je svima dobro poznat pojam. On se najčešće povezuje s načinom prehrane, pripravljanjem smoothieja i dijetalnih napitaka, redovitim postom i slično. Međutim, danas jedan od najpopularnijih načina detoksikacije je medicinski tretman kolon hidroterapije.

Kolon hidroterapija je jednostavna metoda čišćenja debelog crijeva čistom vodom ili specijalno pripravljenim vodenim otopinama, a koja dovodi do detoksikacije cijelog probavnog sustava, i izravno je povezana s otpornosti organizma na vanjske utjecaje. Taj medicinski tretman koristi se i u preventivne svrhe, kod liječenja alergija i bolesti probavnog sustava, te najčešće pri regulaciji prekomjerne tjelesne težine. Ovisno o stanju organizma, liječnici preporučuju nekoliko uzastopnih kolon hidroterapija tretmana unutar par tjedana. Upravo zato je Poliklinika Amruševa prije nadolazećeg blagdanskog razdoblja, pripremila poseban jesenski akcijski paket 2+1, odnosno 3 tretmana kolon hidroterapije po cijeni dva.

Za sve medicinske tretmane i usluge poliklinike, kao i informacije o cijenama, posjetite službene stranice Poliklinike Amruševa ili se obratite na broj telefona +385 1 646 1171. Čeka vas stručno i ljubazno osoblje jedne od najsuvremenijih zagrebačkih poliklinika.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori