Nova beauty oaza u samom središtu Zagreba koja će oduševiti sve beauty entuzijastice

Nova beauty oaza u samom središtu Zagreba koja će oduševiti sve beauty entuzijastice

Point Beauté

Prije nekoliko mjeseci, u samom središtu Zagreba, pojavila se nova beauty oaza koja će nesumnjivo oduševiti sve skincare entuzijastice, već dobro upoznate s asortimanom i djelotvornošću proizvoda kultnog francuskog branda Biologique Recherche. 

Point Beauté 

Riječ je o Point Beauté, kozmetičkom dijagnostičkom centru Biologique Recherche otvorenom na adresi Masarykova 12, koji kao takav predstavlja »satelit« salona Ambassade de la Beauté, u koji brojne Zagrepčanke dolaze već godinama na prvoklasnu njegu proizvodima Biologique Recherche.

U Point Beauté u Masarykovoj pronaći ćete cjelokupni asortiman proizvoda Biologique Recherche, a osim što ćete ih moći kupiti za kućnu njegu, stručne će vam kozmetičarke prije toga napraviti dijagnozu vašeg stanja kože pomoću uređaja Skin Instant Lab©, na temelju koje se izrađuju preporuke za proizvode te se klijentima šalju detaljne upute za njegu njima specifično prilagođenim proizvodima.

Point Beauté

U Point Beauté također je moguće naručiti se na personalizirane tretmane u salonu Ambassade de la Beauté, koja je udaljena tek 5 do 10 minuta hoda, a nalazi se na Marulićevom trgu 11. 

Trenutno stanje kože© 

Biologique Recherche se odlikuje po »nekonvencionalnom« viđenju kože u odnosu na koju ne pristupa kao statičnoj cjelini nego u smislu »Trenutnih stanja kože©«.  Filozofija branda zastupa viđenje po kojem je koža odraz samih nas; ona nema jedan, već više pojavnih oblika tijekom jednog dana, jednog života. Tako ne postoje dvije osobe sa istom kožom, i svatko ima trenutna stanja kože© koja se i sama mogu razlikovati unutar jednog dana, a jednako tako i na različitim dijelovima lica. Metodologija Biologique Recherche stoga se odnosi na epidermu prema svakom pojedinačnom trenutnom stanju kože©

Point Beauté

O metodologiji Biologique Recherche 

Ključna razlika po kojoj se ističe pristup Biologique Recherche nalazi se u njegovoj metodologiji njege, koja polazi od znanstvene i vizionarske koncepcije tretmana i proizvoda u službi ljepote te ultra-personaliziranog pristupa, koji je jamstvo za vidljive rezultate. 

Metodologija Biologique Recherche ima reputaciju iznimne učinkovitosti i temelji se kombinaciji kliničkog pristupa kozmetičkoj njezi, svjesnoj primjeni čistih, koncentriranih, sirovih proizvoda, te originalnih i strogih protokola i postupaka i specifičnih tretmana. Riječ je o holističkom pristupu koži koja se smatra organom koji je izravno povezan sa svim vitalnim funkcijama organizma.   

Point Beauté

Skin Instant Lab: okosnica metodologije Biologique Recherche 

Prva faza Metodologije Biologique Recherche je jedinstvena dijagnostika koja omogućuje utvrđivanje Trenutnog stanja kože© Izvodi se pomoću uređaja Skin Instant Lab®, sustava za analizu, dijagnosticiranje i preporučivanje proizvoda i tretmana. Za vrijeme prve konzultacije, stručnjaci Biologique Recherche provode dubinsku dermokozmetičku dijagnozu kako bi utvrdili specifične probleme Trenutnog stanja kože©. Konzultacija se sastoji od tri glavna koraka: 

  1. Kozmetičke procjene kože 
  1. Niza vrlo pažljivih mjerenja pomoću uređaja Skin Instant Lab® 
  1. Prilagođene i evolucijske preporuke tijekom vremena uz izbor proizvoda i tretmana Biologique Recherche koji su savršeno prilagođeni Trenutnom stanju kože©

Sa stručnim poznavanjem metodologije brenda, koja se razvila na osnovu više od 40 godina jedinstvenog kozmetičkog stručnog znanja naglašeno prilagođenog klijentima, terapeutkinje u Point Beauté na usluzi su svima koji traže učinkovitu i drukčiju njegu kože. 

Point Beauté

Foto: Matej Dokić, Biologique Recherche

Učitati još
Zatvori