Stigla je nova divna beauty kolekcija Harryja Stylesa!
Stigla je nova divna beauty kolekcija Harryja Stylesa!

Stigla je nova divna beauty
kolekcija Harryja Stylesa!

Kada je Harry Styles prije godinu dana zakoračio u beauty vode, mnogi su ostali šokirani. Pleasing, beauty brend poznatog pjevača i glumca Harry Stylesa, svoju liniju započeo je lakovima za nokte i bazičnim skincare proizvodima. Točnije, prva kolekcija pod nazivom Perfect Pearl sastojala se od četiri laka za nokte, The Pleasing Pen seruma za područje oko očiju i njegu usana te The Pearlescent Illuminating Seruma. Nakon divne prve kolekcije svjedočili smo psihodeličnoj Shroom Bloom kolekciji koja je osvojila sve fanove pjevača. Sada je stigla i treća kolekcija i to u suradnji s pariškim modnim dizajnerom Marcom Ribeirom.

Pleasing brend donosi novitete idealne za jesen!

Ovoga puta Harry Styles je udružio snage s pariškim dizajnerom i kreirao divnu liniju beauty proizvoda. Točnije, osim sada već poznatih lakova za nokte, u liniji možemo pronaći sjajilo za usne koje dolazi u prozirnoj verziji, ali i u jesenskim bojama poput tamno ružičaste i ljubičaste. Također, možemo pronaći i pigmente u jarkim bojama. Naime, pigmenti nisu namijenjeni za korištenje kao sjenila već su namijenjeni za kreativne i zabavne lookove. Osim puderastih pigmenata, u kolekciji možemo pronaći i kremaste pigmente. Oni su namijenjeni za usne, obraze i cijelo tijelo. Osim beauty proizvoda, kolekciju upotpunjuju i odjevni komadi poput ružičaste hudice.

Cijela kolekcija nas je oduševila, naše najdraže proizvode donosimo u nastavku, a vi cijelu kolekciju možete potražiti na Pleasing službenoj stranici.

Pleasing
Pleasing
Pleasing
Pleasing

Foto: Pleasing.com

Učitati još
Zatvori