Ravna, kovrčava, suha ili masna – ovi #jedinstveni proizvodi učinit će da svaki tip kose zablista

Ravna, kovrčava, suha ili masna – ovi #jedinstveni proizvodi učinit će da svaki tip kose zablista

Mnoge od nas u njegu kose ulažu uistinu puno truda i vremena. Bilo da to uključuje stalne posjete frizeru ili često isprobavanje novih proizvoda za njegu kose koji ju obećavaju učiniti ljepšom no ikad. Ipak, često zaboravimo obratiti pozornost na uređaje koje koristimo apsolutno svi, bez obzira na tip, gustoću ili stanje naše kose. Tako mnogi od nas u svojim kupaonicama već godinama imaju isto sušilo, uređaj za ravnanje kose i uređaj za kreiranje kovrča. No, jeste li ikada pomislile da trik u postizanju uistinu lijepe i zdrave kose možda nije ono novo ulje koje je upravo stiglo u drogerije, nego kvalitetni uređaji koji vam obećavaju savršenu i dugotrajnu frizuru, a k tome kosu čuvaju od oštećenja i pomažu joj zadržati vlagu? Philips uređaji s tehnologijom SenseIQ svima mogu pružiti upravo to – njegu koja je uistinu #jedinstvena i štiti kosu od oštećenja.

Tehnologija SenseIQ brine o svim tipovima kose na inovativan i jedinstven način

Philips uređaji s tehnologijom SenseIQ štite kosu od isušivanja i oštećenja nastalih toplinom te pomažu očuvati prirodnu hidrataciju kose. Upravo je ta hidratacija zaslužna za njezinu podatnost i mekoću. Tehnologija SenseIQ omogućava inovativno i personalizirano iskustvo vaše beauty rutine. Ona osjeća, prilagođava se i njeguje kosu kako bi svakome omogućila najbolje rezultate. Zahvaljujući tehnologiji SenseIQ više ne morate tražiti kompromise između zdravlja kose i savršenih rezultata oblikovanja. Također, ona održava kosu elastičnom, što ju čini manje sklonom oštećenjima te doprinosi boljem stiliziranju. Isto tako, prirodna hidratacija pridonosi zaštiti kose od topline.

Hero proizvod Philips linije s tehnologijom SenseIQ je definitivno sušilo za kosu

Sušilo za kosu s tehnologijom SenseIQ pruža personalizirani doživljaj i jedinstvenu njegu vaše kose. Baš kao i vi, i vaša kosa je jedinstvena stoga zaslužuje samo najbolje. Ovo inovativno sušilo za kosu donosi personaliziran doživljaj sušenja aktivno štiteći kosu od oštećenja i pucanja. Njegov digitalni infracrveni senzor neprekidno utvrđuje temperaturu kose radi personalizirane zaštite, analizira podatke prikupljene senzorom i prilagođava temperaturu više od 12.000 puta po sušenju (utemeljeno na prosječnom trajanju sušenja od sedam minuta). Tako nikada neće doći do pregrijavanja i oštećenja kose. 

Uz to, tu je 5 digitalnih načina sušenja, na digitalnom LED zaslonu, koja stvaraju iskustvo sušenja prilagođeno vašim željama i željenoj frizuri. Philips sušilo za kosu s tehnologijom SenseIQ ima i tri postavke topline i brzine, uz mlaz hladnog zraka. Također, ovo sušilo omogućava brže i jednostavnije sušenje kose uz čak tri različita nastavka – nastavak za oblikovanje kose (mlaznica 7 mm), opuštajući masažer vlasišta i difuzor za kovrče.

Koje još proizvode možete naći u ovoj inovativnoj liniji?

Osim sušila za kosu, možete doživjeti personalizirano iskustvo njege kose i uz revolucionarni uređaj za ravnanje kose, ali i Philips Auto Curler s tehnologijom SenseIQ – ovisno o tome želite li blistavo glatku i ravnu kosu ili zamamne valove. Uređaj za ravnanje kose Philips s tehnologijom SenseIQ, kreirat će savršeno ravnu, oblikovanu i sjajnu frizuru. Vaša kosa neće imati oštećenja zahvaljujući inovativnoj tehnologiji koja čuva do 70% prirodne hidratiziranosti pri svakom oblikovanju. Također, to sprječava njezino isušivanje i oštećenja. 

Jedini uvijač koji će vam ikad trebati je Philips Auto Curler s tehnologijom SenseIQ jer on brine za svaki tip kose. Osigurat će vam prekrasnu i valovitu frizuru svaki put, bez odlaska kod frizera. On će definitivno promijeniti način na koji brinete o svojoj kosi, a k tome će vam pružiti besprijekorne valove kad god to poželite. Kreiranje željene frizure uz njega je toliko brzo i jednostavno, da će čak i onima koji možda nisu toliko vješti s klasičnim figarom, AutoCurler to definitivno učiniti jednostavnijim no ikad.

Više informacijama o Philips uređajima s tehnologijom SenseIQ možete naći na linku.

Foto: Pexels, Philips

Učitati još
Zatvori