Stigla je najnovija Philips Lumea kojom ćete se riješiti dlačica lakše nego ikad

Svako ljeto nam donosi brojna veselja, od putovanja do uživanja u sunčanim i vrućim danima. No, s ljetom dolaze i neke slatke beauty brige poput toga koji pekmez ćemo ponijeti sa sobom na plažu, koja je najbolja SPF krema i kako da nam noge, pazusi i svi ostali dijelovi tijela ostanu besprijekorno glatki što je duže moguće. Tada najčešće pribjegavamo raznim depilacijama, od onih s voskom ili britvicom do onih sa šećernom pastom. Ipak, ove metode su često bolne i mogu stvoriti nove probleme poput uraslih dlačica i mrskih nam kvržica na koži. Srećom, Philips se pobrinuo za to da smo uz njih bezbrižne, bez dlačica, te je kreirao svoj najbrži i najučinkovitiji IPL uređaj dosad – Philips Lumea Serije 9000.

3,5 milijuna žena diljem svijeta zavoljele su ovaj uređaj

Cindy Šoštarić, Ivana Pirizović, Ema Luketin i Iva Radić samo su neke od poznatih beauty entuzijastica koje svoju svakodnevicu ne mogu zamisliti bez Philips Lumea uređaja. Odstranjivanje dlačica s tijela je efikasno, bezbolno i, što je najvažnije, dugotrajno uz najnoviji Philips Lumea Serije 9000 IPL uređaj s tehnologijom SenseIQ. Ovaj uređaj ima čak 450.000 bljeskova, prilagođava se vašoj koži, pruža personalizirane tretmane te brzo i bezbolno odstranjuje dlačice bez crvenila i iritacija. Ona razumije vašu kožu, njeguje ju i štiti, a uz to ima i prekrasan dizajn. Sve što vama preostaje je uživanje u glatkoj koži bez dlačica u trajanju do čak šest mjeseci. Bezbolno uklanjanje dlačica postalo je mnogo pristupačnije i unijelo je revoluciju u svakodnevnu njegu koja više nije rezervirana samo za kozmetičke salone.

Najbrži i najučinkovitiji IPL do sada u Philipsu

Sada se uz još bolji i napredniji uređaj dlačica možemo rješavati kod kuće ili gdje god se nalazile, još brže i bezbolnije. Zahvaljujući tehnologiji SenseIQ, nova Philips Lumea Serije 9000 prepoznaje vaš tip kože i preporučuje vam idealan intenzitet tretmana prilagođen samo vama. Upravo zahvaljujući toj tehnologiji, možete bez straha odstranjivati dlačice i na osjetljivim područjima, bez iritacije, bez oštećenja i bez boli. Radi se o personaliziranoj njezi koju zaslužuje svaka žena jer smo sve jedinstvene. Uz korištenje aplikacije Philips Lumea IPL, kao personaliziranog vodiča za tretmane, to postaje još jednostavnije. Uz nju se svakodnevno možete detaljno informirati o tretmanima i tehnologiji.

Nakon tog prvog koraka prepoznavanja vašeg tipa kože, samo prislonite Philips Lumeu Serije 9000 na kožu i pustite  da svjetlosni impulsi odrade svoje. Oni se zaustavljaju točno tamo gdje je to potrebno, u korijenu, gdje uspavljuju rast dlačica. Rezultat su glatke noge bez crvenila i iritacija. Prvih 4 do 5 tretmana moraju se napraviti svaka dva tjedna, a studije su pokazale da su dlačice reducirane do 92 posto već nakon tri tretmana. Sljedećih osam tretmana rade se u razmaku od četiri do osam tjedana i nakon 12 tretmana, možete očekivati glatku kožu do čak šest mjeseci.

IPL uređaj koji je razvijen u suradnji s dermatolozima

Philips Lumea Serije 9000

Philips Lumea Serije 9000 razvijena je u suradnji s dermatolozima te je potpuno sigurna i jednostavna za korištenje. Upravo zato postala je neizostavni dodatak u svakoj ženskoj kupaonici. Uz nju dolaze specijalni dodaci koji su dizajnirani za svaki dio tijela – za ruke i noge, lice, pazuhe i bikini zonu. Zahvaljujući njima, dlačice možete odstraniti vrlo brzo. Obje potkoljenice za osam i pol minuta, pazuhe za jednu i pol minutu te bikini zonu za dvije minute. Ona je može koristiti sa i bez kabla, tako da je praktična i za putovanja.

Upravo zbog svih ovih razloga 3,5 milijuna žena u svijetu koristi Philips Lumeu. Najčešća pitanja korisnica, vezano uz Lumeu, uključuju to je li sigurna, jesu li tretmani bezbolni i jesu li efikasni. Philips Lumea potpuno je sigurna jer svjetlo djeluje samo na korijen dlake i ne ulazi u krvotok, dok IPL u kozmetičkim salonima ne smije provoditi needucirana osoba jer svjetlo ulazi u krvotok. Tretman je bezbolan i učinkovit. Naime, prosječno smanjenje dlačica nakon 12 tretmana iznosi 77% za noge, 64% za bikini zonu i 64% za pazuhe.

Philips Lumea Serije 9000

Sve što je potrebno je slijediti upute i preporuke Lumea IPL aplikacije radi najbolje učinkovitosti, pogotovo jer nisu sve žene iste i ne rade svima jednako hormoni. Iza tih i mnogih drugih odgovora stoje zdravstveni stručnjaci – dr. Mladen Duduković, dr. Maja Kovačević i dr. Ljiljana Škrinjar. Kako biste se još bolje informirali i otkrili mišljenje stručnjaka vezano uz ova i mnoga druga pitanja, pogledajte videe u nastavku.

Foto: Naslovna fotka – Tatjana Bukvić, Instagram, Philips

0