Uz ovih nekoliko savjeta stresnu 2021. glatko privedite kraju

Kada je prije gotovo dvije godine cijeli svijet stao na nekoliko mjeseci zbog aktualne situacije, samo smo razmišljali kako 2020. što bezbolnije izgurati do kraja. Nova, 2021., pokazala se nešto boljom no i dalje ne možemo reći da smo ju prošli bez stresa. Dapače, samo se čini kako smo se s njim možda naučili bolje nositi. Kako se bližimo kraju još jednog eklektičnog perioda odlučili smo na jednom mjestu okupiti neke savjete koji bi vam mogli pomoći da godinu glatko izgurate do kraja.

Glatko izgurajte sve ono što vas čini nesretnima

Glatko izgurajte sve ono što vas čini nesretnima – kad to kažemo onda to i mislimo. Često u naš život pustimo ljude ili događaje koji nas u suštini čine nesretnima. Kada se nekoliko takvih primjera nagomila, stres postaje veći. Recite ne i napravite ustupak same sebi – ionako ga prečesto činite drugima, zar ne? 

Glatko prihvatite sve ono što vas veseli

Oduvijek ste htjeli naučiti slikati, izrađivati keramiku ili upisati sate plesa? Sad je idealno vrijeme da to i napravite. Donesite novogodišnju odluku prije nove godine i odvojite vrijeme svaki tjedan za neki novi hobi. 

Glatko osigurajte vrijeme za sebe

Vaši beauty rituali su vrijeme za vas. Glatka i mekana koža sinonim su za dobar osjećaj koji imamo svaki put kada izađemo osvježeni iz kupaonice, a nova Philips Lumea IPL serije 9000 s tehnologijom SenseIQ će vam pomoći da u novu 2022. godinu uđete s glatkom kožom bez iritacija.

Philipsov najbrži i najučinkovitiji IPL uređaj do sada pruža jednostavne i personalizirane tretmane iz udobnosti vašeg doma, dok se 4 posebno dizajnirana nastavka prilagođavaju tretiranju svakog specifičnog dijela na tijelu. Proces uklanjanja dlačica uz Philips Lumeu s čak 450.000 bljeskova je efikasan i siguran, stoga bez straha možete odstraniti dlačice i na osjetljivim područjima, bez iritacije, bez oštećenja i bez boli te konačno uživati u svakom trenutku.

Nastavak za lice

Plosnati prozorčić za preciznu upotrebu na gornjoj usnici, bradi ili liniji čeljusti. Dodatni crveni filter automatski prilagođava tretman svjetlom kako bi upotreba na licu bila nježna i učinkovita.

Nastavak za pazuhe

Zaobljeni dizajn za maksimalan kontakt s kožom na teže dostupnim dijelovima.

Nastavak za tijelo

Najveći zaobljeni dizajn koji prati konture tijela za brzi tretman na velikim područjima tijela kao što su noge, ruke i trbuh.

Nastavak za bikini zonu

Nastavak za bikini područje nježan je i ugodan, čak i na osjetljivim područjima.

Sigurnosni sustav uređaja Lumea brine se da emitiranje svjetla bude moguće samo kada je nastavak u potpunom kontaktu s kožom. Integrirani UV filtar osigurava da svjetlo djeluje samo na dlačice, a ne kožu. Ako vam je koža previše tamna, senzor za boju kože sprječava emitiranje svjetla. Preporučujemo da uređaj Lumea upotrebljavate u dobro osvijetljenoj prostoriji kako biste smanjili vidljivu svjetlinu bljeska. Svakako koristite i Lumea aplikaciju koja će vam olakšati praćenje vaših tretmana. Lumea IPL serije 9000 tvrtke Philips u pakiranju dolazi s premium torbicom. Elegantnu i jednostavnu za korištenje, svoju Lumeu potražite ovdje.

Foto: Pexels, Philips

0