High-tech njega kose vrhunskog holivudskog frizera dostupna je i u Zagrebu

High-tech njega kose vrhunskog holivudskog
frizera dostupna je i u Zagrebu

Vrhunski holivudski stručnjak za njegu kose Philip B. stekao je međunarodnu slavu zahvaljujući svom vizionarskom pristupu tretmanima kose, vlasišta i njezi tijela. Njegovi nagrađivani preparati, svi temeljeni na čistim biljnim i eteričnim uljima u snažnim koncentracijama koje nisu uobičajene u ovoj vrsti proizvoda, presudno su promijenili način na koji svijet doživljava luksuznu njegu kose i vlasišta.

Do sada, čak i kad je riječ o luksuznim proizvodima, šamponi su uglavnom bili mješavine vode, deterdženata i mirisa; neki sadrže regeneratore koji su preteški i ljepljivi. Kao stručnjak za tretmane kose s više od 30 godina iskustva, Philip B. je stvorio istoimenu kolekciju proizvoda koji odgovaraju na uzročnike problema s kosom i vlasištem.

Cijeli njegov pristup osmišljen je tako da ljudima pomogne da imaju zdravu, sjajnu kosu te čisto, zdravo vlasište, koristeći čiste biljne i cvjetne esencije, ne samo kao »ukras«, nego i u pravoj terapijskoj jačini.

Nakon što je otkrio da teško oštećena kosa dobro reagira na smirujuća svojstva raznih botaničkih ulja, stilist iz L.A.-a Philip Berkovitz stvorio je proizvode za jačanje i njegu kose koje su njegovi klijenti mogli upotrebljavati kod kuće. Velika potražnja za njegovim ručno rađenim mješavinama potaknula ga je da 1991. godine pokrene vlastiti brend biljnih šampona, regeneratora i tretmana. Za razliku od proizvoda koji sadrže prirodne ekstrakte u tragovima, linija Philipa B. posjeduje visoke koncentracije intenzivno regenerirajućih biljnih i cvjetnih te orahovog ulja koji smiruju nadraženo vlasište i jačaju kosu nakon samo nekoliko korištenja.

»Volim izvoditi tretmane kose i vidjeti kako oni trenutačno promijene izgled ljudi. Klijenti mi stalno govore, kad bi bar svatko mogao sjesti u vaš stolac! Ali, svatko može: nisam u pitanju ja nego proizvodi. Od prvoga dana, čim sam vidio što čisti biljni sastojci mogu učiniti kosi, pogotovo kada se koriste u snažnim, djelotvornim koncentracijama, znao sam da sam otkrio nešto važno.« – Philip B.

Proizvodi Philip B. izrađeni su od najfinijih sastojaka, porijeklom iz cijelog svijeta, i miješani su u malim serijama kako bi proizveli potpuno ugodni doživljaj koji daje trenutačne rezultate. U proizvodima se ne koriste parabeni ni ftalati. SLS se koristi tek u malim količinama, ublažen visokim količinama eteričnih ulja kao načinom da se hranjive tvari upiju u kosu. Sva se pakiranja mogu reciklirati (osim ambalaže dobavljača). Tvrtka održava niski ugljikov otisak i nikada ne koristi sastojke koji su ispitivani na životinjama – samo na ljudima.

»Svi su provjereni na mojim klijentima, od kojih su mnogi slavni ljudi koji lijepu kosu moraju imati svaki dan…« – Philip B.

Popis celebrityja koji koriste proizvode Philip B. dugi je niz slavnih holivudskih imena kao što su Nicole Kidman, Charlize Theron i mnoge druge.

Paleta proizvoda sastoji se od šampona, regeneratora i proizvoda za oblikovanje.

ŠAMPONI I REGENERATORI

Svaki šampon i regenerator Philip B. sadrži biljne i cvjetne ekstrakte u terapijskim koncentracijama i pažljivo je osmišljen za rješavanje određenih problema kose ili vlasišta. Sve formule sadrže za brend specifičan kompleks aminokiselina za revitalizaciju suhih i krhkih vlasi. U mnogim formulama djelatna tvar je oleosa šafranike: sićušne kuglice biljne hidracije s vremenskim otpuštanjem upijaju se za popravak i njegu kosu a pritom je ne otežavaju.

TRETMANSKI PROIZVODI

Mješavine koje su proslavile brend – sve sadrže biljne i cvjetne ekstrakte, korištene u snažnim koncentracijama na precizno ciljane načine.

PROIZVODI ZA OBLIKOVANJE + ZAŠTITA OD ŠTETNIH DJELOVANJA

Kreirani su kao odgovor stilistima i klijentima koje su oduševili šamponi, regeneratori i tretmanski proizvodi Philip B. Svaki od njih uravnoteženi je spoj botaničkih ljekovitih tvari i visokih performansi.

PHILIP B. ČETKE ZA KOSU

Famozne četke za oblikovanje, izrađene su od najfinijih prirodnih materijala i napravljene da traju cijeli život.

  • najlonom ojačane, prvorazredne čekinje divljih svinja nikada neće zaplesti ili zamrsiti kosu
  • jamče najglađe, najlepršavije feniranje koje se može zamisliti
  • ergonomske drške satenaste obrade s lakoćom leže u ruci

Izrađene od mahagonija iz održivog razvoja u tri okrugle veličine (mala, srednja i velika) te jedna ravna, svaka kao umjetničko djelo.

Proizvodi za njegu kose Philip B. mogu se nabaviti ekskluzivno u Niche Perfumery, Ilica 25, Zagreb.

Učitati još
Zatvori