Obožavat ćete ovaj serum koji pročišćava, smanjuje upale i crvenilo na licu

Obožavat ćete ovaj serum koji pročišćava,
smanjuje upale i crvenilo na licu

Kad su u pitanju formule za koje je dokazano da pružaju rezultate onim tipovima kože kojima su oni najpotrebniji, važno je potražiti brend koji uistinu razumije i zna kako na pravi način kombinirati sastojke. Brend koji u tome uspije svaki put je Paula’s Choice i upravo zato se beauty entuzijastice koje imaju prištiće, ožiljke, crvenilo i rozaceju okreću serumu s azelaičnom kiselinom ovog kultnog brenda. Formula je toliko dobra da tvrde da su rezultati vidljivi već nakon prvog korištenja.

Paula’s Choice hit serum je nježan, ali djelotvoran!

Na prvi pogled, sastojci u Paula’s Choice serumu s azelaičnom kiselinom mogu izgledati zastrašujuće, ali izuzetno su učinkoviti u liječenju akni, tamnih mrlja i znakova starenja. Azelaična kiselina je iznimno uspješna u smanjivanju akni i ožiljaka koji su česta nuspojava akni i prištića. Ona je botanički ekstrakt dobiven iz raži, ječma i pšenice koji ima blagotvorne učinke posvjetljivanja i smirivanja kože. Radi toga se najčešće koristi u proizvodima dizajniranima za ujednačavanje tena, postizanje blistavije kože i brisanje tamnih mrlja. Ona ima i protuupalno djelovanje zbog čega ju vole oni koji se bore s aknama i rozacejom.

Serum također sadrži i salicilnu kiselinu koja uklanja višak ulja i odumrle stanice kože s površine, što rezultira blistavijim tenom i smanjenim porama. Beauty entuzijastice su presretne što su našle ovaj proizvod za koji tvrde da im je transformirao kožu na najbolji mogući način. Čak i oni koji su se godinama borili s hiperpigmentacijom tvrde da su s vremenom postigli odlične rezultate. Ovaj serum cilja na uistinu širok raspon nedostataka, a uz kompleks umirujućih biljnih ekstrakata te adenozin koji obnavlja kožu, on vidljivo smanjuje i znakove starenja.

Paula’s Choice serum s azelaičnom kiselinom možete kupiti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori