Maska koja će preobraziti beživotnu kosu bez volumena u rekordnom roku

Maska koja će preobraziti beživotnu kosu
bez volumena u rekordnom roku

Ako je puno vremena prošlo od vašeg posljednjeg šišanja i još k tome često koristite razne uređaje za oblikovanje kose, ona se sad već možda osjeća pomalo beživotno. Ovako vrlo brzo možete doći do toga da vam postane teško kreirati željenu frizuru jer vam je kosa sve manje poslušna. Zato je dobro pri ruci uvijek imati jednu kvalitetnu i uistinu djelotvornu masku za njegu kose. Ouai Treatment maska za kosu je proizvod koji će ju s lakoćom transformirati, a možete ju nabaviti i kod nas. Većina nas koji su vjerni korisnici maski za kosu se zapravo rijetko susreće s uistinu uočljivim rezultatima, zar ne? Ipak, već nakon prvog korištenja, ova maska će vam kosu ostaviti mekšom i od maslaca, a vi ćete samo poželjeti još.

Ona je izuzetno jednostavna za upotrebu. Sve što trebate je ravnomjerno ju nanijeti na kosu i pustiti da djeluje pet do 10 minuta. Ovo je maska s kojom ne možete pretjerati, koliko god je nanijeli i koliko god dugo ju držali na kosi da odradi svoju čaroliju. Čak je svejedno i to hoćete li ju nanijeti na mokru ili suhu kosu. Prema Ouai službenoj web stranici, masku je najbolje nanijeti na kosu prije treninga ili prije spavanja. No, oni koju su ju imali priliku isprobati rekli su da je teško pogriješiti s ovim proizvodom, bez obzira na to kako ga koristite. 

Ouai Treatment maska za kosu osvojila je brojne nagrade

Svaki put nakon korištenja rezultat će biti mekana i sjajna kosa, a ti rezultati se zadržavaju i do sljedećeg pranja kose. Upravo zato ju obožavaju brojne beauty entuzijastice koje više ne mogu zamisliti svoju haircare rutinu bez Ouai Treatment maske. Lako je postati ovisan o njoj već nakon jedne upotrebe. Ona sadrži pametni ekstrakt sjemenki keratina i tamarinda koji pomažu u njezi i izgrađivanju vlasi bez osjećaja težine, što je izuzetno važno, pogotovo tijekom ljeta kad su nam beach waves go-to frizura.

Uz to, ova maska sadrži mješavinu aminokiselina, kao i ekstrakt lista artičoke koji naporno rade na popravljanju oštećenja i zaštiti kutikula vlasi od budućih oštećenja. Zahvaljujući ovim svojim svojstvima Treatment maska za kosu osvojila je brojne nagrade poput Glamour Beauty Awards: Pro Hair Pick, TRZ Breaking Beauty Award: Hair Treatment i Glamour UK’s Beauty Power List. Na kraju, tu je i njezin neodoljiv miris. On je toliko dobar da je brend kreirao i parfem s istim aromama. Sadrži note ruže, bergamota, ličija, cedrovine i bijelog mošusa, što daje cvjetni, ali drvenasti miris u koji će se svatko zaljubiti.

Ouai Treatment masku za kosu možete nabaviti ovdje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori