Osvojite balzam za usne s dnevnom dozom sreće

Osvojite balzam za usne s
dnevnom dozom sreće

Balzam OH YEAHH! upoznali smo prošle godine. Radi se inovativnom beauty proizvodu koji nam doslovno donosi osmijeh na lice – naime djeluje tako da podiže razinu seroronina i time donosi sreću.

OH YEAHH! balzam jedinstveni proizvod u ponudi kozmetičkih proizvoda u ljekarnama. Jedini je balzam za usne koji povećava razinu serotonina tzv. “hormona sreće”, svojim pažljivo odabranim prirodnim sastojcima, a to su kakao, ekstrakt kivija i Griffonia Simplicifolia (afrička biljka s fitoterapijskim svojstvima). Zahvaljujući svojoj bogatoj triptofanskoj formuli OH YEAHH! već unutar 30 minuta za 2.8 puta povećava razinu serotonina.

OH YEAHH! njeguje i usrećuje

Prvi balzam za usne s dnevnom dozom sreće, osim sastojcima koji aktiviraju sreću, oduševit će vas i jedinstvenim i zavodljivim dizajnom koji ima sigurnosno navoj zatvaranje za kontrolirano i higijensko korištenje, te za bolju zaštitu proizvoda. Atraktivne nijanse dizajnirali su najbolji talijanski make up stručnjaci, a jedan je od rijetkih balzama koji sadrži i SPF 15, što pruža kompletnu i efektivnu zaštitu vaših usana od UV zračenja. Balzam dolazi u univerzalnoj bezbojnoj te u još 4 atraktivne nijanse – rozoj, ljubičastoj, narančastoj i crvenoj, a može se pronaći u bolje opskrbljenim ljekarnama i biljnim drogerijama.

No dva sretna čitatelja danas mogu poboljšati svoje pozitivne vibracije i osvojiti OH YEAHH! balzam za usne u kombinaciji s pripadajućom torbom za plažu u roza ili crnoj boji.

Sve što trebate učiniti jest poslati mail na adresu ifeellucky@journal.hr, napisati svoje podatke (ime, prezime, adresu i broj mobitela) te u predmet maila navesti OH YEAHH!. Također, kako biste bili u prilici osvojiti poklon, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti nekoga tko bi isto volio sudjelovati u darivanju. Javljati nam se možete sve do 12. kolovoza 2018. u ponoć, a 13. kolovoza ćemo nakon nasumičnog odabira objaviti sretnog dobitnika.

Dobitnice su Andrea Jurić i Danijela Markotić. Čestitke!

https://ohyeahh.com.hr/

Facebook: https://www.facebook.com/ohyeahhcroatia/

Instagram: @ohyeahh_croatia

Foto: PR

Učitati još
Zatvori