Mirisna i šarena beauty kolekcija koja će nam uljepšati siječanj

Mirisna i šarena beauty kolekcija koja
će nam uljepšati siječanj

OMY x L'Occitane kolekcija

Dizajnirana da uljepša siječanj svojom temom “Provansa je svuda”, nova L’OCCITANE limitirana kolekcija u suradnji s dizajnerskim duom OMY, unosi pregršt boja u ovu sivu zimu! Zabavite se uz bojivu aplikaciju te u njoj pronađite skriven promotivni kôd!

OBOJITE PROIZVODE, TORBICE, PA ČAK I EKRAN SVOG MOBITELA ILI RAČUNALA!

Dok se bojenje nekad smatralo isključivo aktivnošću za djecu, danas i odrasli uživaju u prednostima ovog hobija, dok su bojanke za odrasle na vrhu liste bestsellera! Proizvodi nove, limitirane karite kolekcije neodoljivi su svojim bojivim ilustracijama koje slave Provansu u gradu. Temeljito pogledajte imaginarne panorame gradova na ovim proizvodima ili u aplikaciji L’OCCITANE&OMY. Ono što se na prvi pogled čini kao obična ilustracija grada, zapravo je ispunjeno ikoničnim elementima koji karakteriziraju L’OCCITANE, kao i ljubav prema prirodi i bioraznolikosti. Za vrijeme bojenja ilustracija, ugodno ćete se iznenaditi primijetivši da se osjećate mirnije, opuštenije.

OMY x L'Occitane kolekcija

KLASIČNA KARITE KOLEKCIJA U BOJIVIM PAKIRANJIMA

Pakiranje Karite kreme za ruke od 30 ml samo je djelomično obojeno, tako da ostatak lako nadopunite sami. Veliko pakiranje od 150 ml ne može se bojati – ali kutija definitivno može! Naljepnica na plastičnom pakiranju Ultrabogate kreme za ruke je djelomično obojana, kao i sapun,  tako da ilustracije možete sami dovršiti.

L’OCCITANE karite maslac već je dobro poznat svojom posebnošću – 100% organskom podrijetlu i  tradicionalnim načinom proizvodnje iz Burkine Faso od strane ženskih zadruga. Partnerstvo s proizvođačima karite maslaca započelo je prije više od 30 godina, nakon što je Olivier Baussan, osnivač L’OCCITANEA, otkrio ovaj izvanredni sastojak na putovanju u tu zemlju.

OMY x L'Occitane kolekcija

LIMITIRANE PJENASTE TEKSTURE S MIRISOM LJUBIČICE

Kako bi nova kolekcija limitiranog izdanja bila još šarenija i mirisnija, L’OCCITANE je odabrao dva omiljena karite proizvoda – kremu za ruke i kremu za tijelo i dodatno ih začinio… Zamijenili su teksture laganim i pjenastima, dodali svježinu mirisa ljubičice i tonirali ih mekom, ljubičastom nijansom. I, naravno, učinili ambalažu bojivom…

Više informacija potražite na www.loccitane.hr.

Karite krema za ruke za suhu kožu (limitirano izdanje)
Karite krema za ruke za suhu kožu (limitirano izdanje)
Ekstranježni sapun s karite maslacem (limitirano izdanje)
Ultrabogata krema za tijelo s karite maslacom (limitirano izdanje)
Ultrabogata krema za tijelo s karite maslacom (limitirano izdanje)
Ultralagana pjenasta krema za ruke s karite maslacom i ljubičicom
Ultralagana pjenasta krema za tijelo s karite maslacom i ljubičicom

Foto: L’Occitane

Učitati još
Zatvori