Popularne NuFace proizvode za lifting i zaglađivanje kože sada možete kupiti i kod nas!

Popularne NuFace proizvode za lifting i zaglađivanje kože sada možete kupiti i kod nas!

Tradicionalno pronađeni u luksuznim spa odredištima i medicinskim ordinacijama, kućni mikrostrujni uređaji postali su jedna od ‘it’ inovacija u anti-age industriji. Ovakvi prijenosni uređaji omogućuju svima da uživaju u brojnim benefitima koje im može pružiti tretman mikrostrujom, a upravo NuFace je jedan od najpopularnijih brendova. On u svojoj ponudi ima inovativne mikrostrujne uređaje kojih se beauty insajderice ne mogu zasititi i svakodnevno ih hvale na društvenim mrežama. U nastavku otkrijte više o tretmanima mikrostrujom i NuFace uređajima koji su nam odsad dostupni i u Hrvatskoj te se već nalaze i na našoj božićnoj wish listi.

Tretmani mikrostrujom su poput treninga u teretani, ali za vašu kožu

Mišiće na licu bismo trebali održavati u formi, kao i sve ostale mišiće u našem tijelu, a u tome definitivno pomažu tretmani mikrostrujom. Mikrostruja je struja niske razine koja oponaša prirodni ionski protok tijela i klinički je testirana za sigurno i učinkovito rješavanje raznih problema s kožom. S obzirom na to da mikrostruja djeluje tako da ju gotovo i ne osjećate, tretmani uređajima s mikrostrujom su vrlo umirujući, a popularni su u industriji ljepote jer pružaju trenutne rezultate koji s vremenom postaju još bolji. Uz to, klinički je dokazano da mikrostruja potiče oporavak oštećenog tkiva, poboljšava tonus mišića i konture lica i vrata, privremeno poboljšava cirkulaciju, pomaže u limfnoj drenaži, olakšava prodiranje proizvoda u kožu te smanjuje fine linije i bore za čvršću i zategnutiju kožu.

NuFace je ‘it’ brend čije gadgete svi žele imati u svojoj beauty kolekciji

NuFace je vodeća američka tvrtka u beauty gadgetima koja je prisutna na tržištu već više od 30 godina, a čiji proizvodi koriste patentirani Microcurrent Skincare™, mikrostruju koja se precizno i potpuno bezbolno aplicira na lice i vrat. Oni imaju klinički dokazan blagotvorni učinak na lifting i toniranje lica te zaglađivanje kože. Premium tretman s mikrostrujom, zbog kojeg ste do nedavno morali ići u kozmetički salon, sada je dostupan i u udobnosti vašeg doma, u bilo koje doba dana.

Učinak mikrostruje je potvrđen brojnim kliničkim testiranjima, a svi NuFace proizvodi imaju dopuštenje američke FDA (Food and Drug Agency), koje je dobiveno prema najstrožim mjerilima. Klinička ispitivanja su pokazala da je učinak mikrostruje vidljiv već nakon prvog tretmana, a s vremenom se samo poboljšava. NuFace je sjajno rješenje za sve one koji su umorni od umornog izgleda. Također, NuFace je poznat po tome da pažljivo bira svoje partnere i njihovi proizvodi su dostupni samo u premium retail trgovinama diljem svijeta. Sada su dostupni i kod nas jer je NuFace odabrao Rox Beauty za ekskluzivnog uvoznika i distributera za našu regiju.

NuFace Trinity je hit proizvod brenda koji sada možete naći u ROX Beauty web shopu

NuFACE Trinity je najprodavaniji proizvod brenda. Radi se o naprednom mikrostrujnom uređaju za toniranje lica koji pomaže poboljšati konturu lica, tonus i izgled finih linija i bora – u samo 5 minuta dnevno. NuFACE Trinity klinički je testiran te dokazano poboljšava konture lica, tonus kože i izgled finih linija i bora. Uređaj ima pametni senzor i zamjenjive dodatke koji omogućuju različite tretmane spa kvalitete. Standardno dolazi s dodatkom Trinity Facial Trainer, a možete poboljšati svoju dnevnu rutinu s naprednim “Effective Lip & Eye” i “Wrinkle Reducer” nastavcima koji se prodaju zasebno. Važno je istaknuti da je čak 85% korisnika primijetilo poboljšanje konture lica, 77% korisnika je primijetilo bolji tonus lica, a 80% korisnika je primijetilo da im je koža lica i vrata postala znatno glatkija uz korištenje NuFace Trinityja.

NuFACE Trinity dolazi s NuFACE Hydrating Leave-on Gel Primerom. To je lagani hidratantni gel koji se preporučuje nanijeti prije korištenja NuFACE Trinity uređaja za optimalnu provodljivost mikrostruja ili kad god koži treba doza hidratacije. No, NuFACE Trinity može se koristiti i s drugim skincare proizvodima i zapravo djeluje sinergijski s mnogim linijama za njegu kože. Međutim, važno je izbjegavati proizvode za njegu kože na bazi ulja prije NuFACE Trinity uređaja jer ulje može spriječiti optimalnu isporuku mikrostruja.

Uz NuFace Trinity, brend je kreirao i NuFace Mini, NuFace NuBody – prvi uređaj za kućnu uporabu mikro struja za toniranje tijela koje je američki FDA ikada odobrio – te NuFace FIX uređaj veličine maskare koji u trenu izglađuje nježne linije i bore oko očiju, usana i čela aplikacijom mikrostruje. Mogućnosti su neograničene, a sve što treba je odabrati svoj željeni NuFace uređaj koji će vašu skincare rutinu učiniti još boljom.

NuFace proizvode možete naručiti online putem ROX Beauty web shopa i u Rox Beauty Storeu u Ilici 54 u Zagrebu.

Foto: ROX Beauty

Učitati još
Zatvori