Na tržište je stigla nova formulacija seruma koju će posebno voljeti oni s osjetljivom kožom
Na tržište je stigla nova formulacija seruma koju će posebno voljeti oni s osjetljivom kožom

Na tržište je stigla nova formulacija seruma koju će posebno voljeti oni s osjetljivom kožom

Pravilna skincare rutina prvi je korak do zdrave i njegovane kože. Uz to, upravo pravilna priprema i njega kože ključ je savršenog makeupa. Zahvaljujući porastu interesa za skincare proizvode brendovi su počeli osmišljati nove i inovativne formule koje vrlo brzo daju vidljive rezultate. U tu inovativnu skupinu spadaju i novi Simple Booster serumi.

Radi se o tri seruma koji ciljaju različite problematike i potrebe kože. Prvi je Simple Booster serum s 10% niacinamida, drugi je Simple Booster serum s 3% hijaluronske kiseline i vitaminom B5 i naposljetku tu je Simple Booster serum s 10% vitamina C, E i F. No čemu koji služi, kome su namijenjeni i po čemu su drugačiji od drugih sličnih proizvoda na tržištu, pročitajte u nastavku.

simple booster serumi

Po čemu su ovi booster serumi drugačiji od drugih?

Simple serumi su emulzije – mliječne teksture kreirane za sve tipove kože, a posebno za osjetljivu kožu. Aktivni sastojci stabilniji su u emulzijama nego u serumima na bazi vode što omogućuje aktivnim sastojcima da se apsorbiraju brže. Na taj način, Simple serumi ne ostavljaju tragove i osjećaj zatezanja na koži.

Simple serumi nježni su prema koži, ali i prema prirodi. Sadrže do 95% sastojaka prirodnog porijekla te do 100% biorazgradive formule.

Ono što je specifično za Simple serume je mogućnost njihovog kombiniranja. Naime, koža ima bezbroj lica i rijetko kad se savršeno uklapa u zadane opise. Simple serumi mogu se međusobno kombinirati, što pomaže stvaranju individualne rutine, prilagođene raznim potrebama kože.

simple booster serumi

Simple Booster serum s 10% niacinamida

Simple Booster serum s 10% niacinamida obogaćen je i 1% vitaminom B5 koji intenzivno hidratizira kožu i pospješuje osjećaj meke i glatke kože. Ovaj serum potiče ujednačeni ton kože, pomaže u smanjenju hiperpigmentacije, poboljšava hidrataciju i štiti osjetljivu kožu od vanjskih utjecaja okoliša. Sa svojom laganom formulom koja je nemasna i neljepljiva, lako se apsorbira u kožu. Pogodan je za sve tipove kože, regulira proizvodnju sebuma i ublažava fine bore.

simple booster serumi

Simple Booster serum s 3% hijaluronske kiseline i vitaminom B5

Simple Booster serum s 3% hijaluronske kiseline i vitaminom B5 pogodan je za sve tipove kože. Ovaj djelotvoran serum intenzivno hidratizira vašu kožu i pruža joj mladenački izgled. On u svom sastavu sadrži 0.5% hijaluronske kiseline, 2.5% vitamina B5, 0.5% pentavitina i 1% niacinamida. Hijaluronska kiselina pruža intenzivnu hidrataciju i mekoću, vitamin B5 pospješuje elastičnost kože, pentavitin za intenzivnu hidrataciju, a niacinamid jača prirodnu zaštitnu barijeru kože.

Simple booster serumi

Simple Booster serum s 10% vitamina C+E+F

Simple Booster serum s 10% vitamina C+E+F sadrži 2% vitamina C koji pomaže u smanjenju hiperpigmentacije i pruža antioksidativnu zaštitu koži. Tu je i 1% vitamin E koji hrani kožu i pospješuje učinkovitost vitamina C, te 7% vitamin F koji hidratizira kožu i štiti je od vanjskih utjecaja. Ovaj serum koži vraća sjaj i ujednačava ton, jača kožnu barijeri i usporava degradaciju kolagena. Pogodan je za sve tipove kože.

simple booster serumi

Simple nagrađuje

Ako želite probati ove serume, a ne znate koji točno vam treba, bez brige. Naime, Simple je razvio kviz uz koji možete saznati koji serum bi bio savršen za vašu kožu. Na kraju kviza nalazi se i nagradno pitanje, a 6 najkreativnijih, a točnih odgovora osvaja nagradu.

FOTO: PR

Učitati još
Zatvori