Novi hit Bobbi Brown puder od idućeg tjedna na hrvatskom tržištu

Novi hit Bobbi Brown puder od idućeg
tjedna na hrvatskom tržištu

Novi Bobbi Brown tekući puder

Početkom siječnja beauty svijet je razveselila novost poznatog kozmetičkog brenda Bobbi Brown. Na tržište su lansirali svoju najnoviju revolucionarnu podlogu, Skin Long-Wear Weightless SPF 15 i odmah privukli i našu pažnju. Ovaj je tekući puder više od dugotrajnog pudera, idealan za cjelodnevno nošenje bez osjećaja težine. U trenu i u potpunosti prekriva crvenilo, pigmentaciju i pore, izgledajući istovremeno vrlo prirodno bez očitih prijelaza. Sloj pudera bit će zaglađen do 16 sati bez pokazivanja tragova nanošenja na klasičnim “izdajničkim” mjestima kao što su bore smijalice. Zato je i kampanja, čije je zaštitno lice Olivia Palermo, nazvana Smile All Day.

Ovaj tekući puder bez ulja, pruža prirodan mat izgled te osjećaj druge kože. Testiran u ekstremnim uvjetima, Skin Long-Wear Weightless SPF 15 je otporan na vodu, znojenje na visokim temperaturama i vlagu. Na hrvatsko tržište dolazi sljedećeg tjedna i bit će dostupan u 13 nijansi, po cijeni od 439 kn.

Extra Glow kolekcija

Osim toga, na tržište dolazi još bolja nego do sada Extra Glow kolekcija. Pri kreiranju ove limitirane kolekcije, vođeni željom željom o postizanju prekrasnog i blistavog tena, u fokus je stavljen dobro poznati Extra Illuminating Balm, koji od ovog proljeća dolazi u dvije nove nijanse (Golden Glow i Pink Glow). Za blistave usne možete koristiti Extra Lip Tint Bare Pink Sparkle koji će ih ujedno njegovati. Za postizanje brzinskog blistavog izgleda kreirana je Extra Glow Skincare Palette koja sadrži melem za suhu kožu i njegujuće ulje.

Proizvodi će se moći pronaći na Bobbi Brown prodajnim mjestima, u odabranim Douglas parfumerijama (Trg Bana Josipa Jelačića i Arena Centar u Zagrebu), te u parfumeriji Anabella u Splitu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori