Bobbi Brown ima novu podlogu koju će vaša koža voljeti

BoBBI Brown

 

2018. godina već je pokazala da nas neće ostaviti ravnodušnima po pitanju novih make up proizvoda u kojima ćemo uživati. Već smo vam pisali o drogerijskom make upu koji će obilježiti sami početak godine, a otkrili smo vam i novosti vezane uz novi i već na veliko hvaljeni tekući puder koji je stigao iz NARS-a. No pozornost svakako zaslužuje i nova podloga beauty brenda Bobbi Brown, imena Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15, namijenjena normalnoj do masnoj koži.

Ona u prodaju u svjetske parfumerije stiže ovog siječnja, a u jedan proizvod nastojila je spojiti dvije vrline savršenog tekućeg pudera: savršenu prekrivnu moć s vrhunskom postojanošću pudera cijeli dan. Prekrivanje nesavršenosti s formulom koja je lagana i koži vrlo ugodna, strategija je koju u posljednje vrijeme guraju mnogi kozmetički brendovi, usavršavajući tekuće pudere u make up proizvode od kojih se žene neće htjeti odvajati. Bobbi Brown u dobitnu kombinaciju dodaje još toga: formulu prepunu sastojaka koji njeguju i sposobnost kontrole prekomjernog izlučivanja sebuma.

Već na prvi dodir, formula je vrlo glatka, lako se nanosi i blenda te daje dojam druge kože. Multidimenzionalnog je mat finiša, a pigmenti se vješto prilagođavaju tonu i podtonu kože. Tu je i zaštitni faktor SPF15, kako bi koža stalno bila zaštićena, čak i kad nosimo make up i boravimo na zimskom zraku na kojem smo također izloženi štetnom zračenju, iako možda nema sunca. Sve o ovom puderu koji ćemo rado isprobati kada dođe u prodaju saznajte ovdje.

 

Foto: Instagram, Bobbi Brown

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori