Stigao je još bolji serum iz Novexperta koji vidljive rezultate daje odmah

Stigao je još bolji serum iz Novexperta koji
vidljive rezultate daje odmah

Francuska kozmetička kuća Novexpert u Wespa Space prezentirala nam je novo ruho Booster seruma s hijaluronskom kiselinom te novosti iz linije s 5 omega.

Booster serum s hijaluronskom kiselinom

Novi booster serum sada ima 2x veću količinu hijaluronske kiseline, točnije 3,2 % čiste hijaluronske kiseline nalazi se u samo jednoj bočici, što je ekvivalent 40 injekcija hijalurona koji hidratira, popunjuje i smanjuje bore te regenerira.

Već poznata vijest je da Novexpert hijaluronska kiselina ima 4 različite veličine čestica tj. molekularne mase hijaluronske kiseline, ali novost je da Booster sada djeluje dvostruko na bore zahvaljujući puno većoj količini hijaluronske kiseline male molekularne mase jer upravo mala molekularna masa odgovorna je za smanjenje bora.

Inovacija Novexpert Booster seruma s hijaluronskom kiselinom djeluje na bore u prvih 5 minuta i trenutačno ih popunjava nakon čega je koža površinski zaglađenija. Novost koju nam daje ovaj serum je dugotrajni učinak djelovanja na bore s kojim je sinteza vlastitog kolagena i hijalurona povećana za 31%.

Novosti iz linije s 5 Omega

Nezdrav način života i starenje organizma dovode do smanjenja količine omega u našoj koži, što pak dovodi do suhe , osjetljive i reaktivne kože sklone dermatitisima (atopija, psorijaza…). Zato su osmislili jedinstveni tretman za njegu kože koji sadrži sve omege u samo jednoj tubici. Omega 3 djeluje na obnavljanje stanica kože, Omega 5 poznata je po svojim atioksidativnim svojstvima, Omega 7 sadrži jedinstvenu količinu vitamina A, C i E, dok Omega 6 i 9 s hranjivim svojstvima dolaze iz ulja jojobe, marule, suncokreta i sezama.

Omege nisu namijenjene isključivo suhoj koži, već imaju pozitivan učinak na prevenciju starenja, regeneraciju i smirenje kože. Svi benefiti omega stopljeni su u dva nova proizvoda iz omega linije.

Bogata krema s omegama i Extra bogata krema s omegama, namijenjene dehidriranoj koži, imaju fiziološko i biološko djelovanje na kožu. Hidratiziraju i štite kožu, djeluju umirujuće, regenerirajuće, anti age te dubinski njeguju kožu.

Više o njihovim proizvodima možete pronaći na web stranici http://www.novexpert.hr/ te njihovim Instagram i Facebook stranicama: https://www.instagram.com/novexpert_hr i https://www.facebook.com/NovExpert.Hrvatska.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori