Charlotte Tilbury ponovno oduševljava novim i limitiranim izdanjem ‘Pillow Talk’ palete sjenila

Charlotte Tilbury ponovno oduševljava novim i limitiranim izdanjem ‘Pillow Talk’ palete sjenila

Svima omiljena i jedna od najprodavanijih paleta sjenila ‘Pillow Talk’ od Charlotte Tilbury izazvala je make up ludilo diljem svijeta. Inspirirana upravo tom najprodavanijom paletom nude i ružičastih nijansi nastala je luksuzna Charlotte Tilbury ‘Pillow Talk’ paleta sjenila koja sadrži čak 12 toplih, neutralnih i ružičastih tonova. Ovom limited edition paletom bez problema možete postići besprijekorni look za svaku priliku – opušteni dnevni, poslovni, ali i večenji look za savršeni izlazak u grad.

ŠTO ‘PILLOW TALK’ PALETU ČINI SAVRŠENOM?

Ova ženstvena paleta sjenila pruža prirodan izgled bez napora. Sadrži nijanse koje odgovaraju apsolutno svima bez obzira na dob, a mješavina super mekih, intenzivnih mat, metallic i shimmerastih nijansi pruža očima blistav i prirodan sjaj. Također, ovo ograničeno izdanje ‘Pillow Talk’ palete unaprijed je grupiralo četiri različita looka koji su podijeljeni prema dobu dana i prilici za koju se šminkate – ‘Day’, ‘Desk’, ‘Date’ i ‘Dream’. Naravno, sve nijanse se mogu miješati i uskladiti bez obzira na unaprijed određene kombinacije – ipak su sve inspirirane istom ružičastom nijansom. Za sve ljubitelje make up-a, to znači da je skoro pa nemoguće pogriješiti prilikom šminkanja.

 

 

 

 

 
 

 

 
View this post on Instagram
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Charlotte Tilbury, MBE (@ctilburymakeup) on

Moramo priznati da nas je ova nova paleta Charlotte Tilbury odmah asocirala na ‘Naked’ palete od Urban Decayja koje su definitivni prodajni hit zahvaljujući tome što su sve nijanse vrlo nosive, lako se kombiniraju i dopuštaju vam poigravanje, bilo da se odlučite za efektni smokey eye ili nešto jednostavniji look. Baš zbog toga ne sumnjamo da će se među vašim favoritima naći i limited edition ‘Pillow Talk’ paleta jer uz njezinu pomoć više nikad neće biti teško postići onaj savršeni make up look.

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori